Secretarul de stat Cristian Winzer, filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri VIDEO

Cristian Winzer, secretar de stat în MAE, face gesturi obscene în club. Winzer, unul dintre tinerii social-democrați și un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost surprins într-un club de fițe din Capitală, într-o ipostază cel puțin ciudată pentru un politician, arată B1 TV. Acesta a fost filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri care au îndrăznit să îl privească.

04 sept. 2017, 10:05
Secretarul de stat Cristian Winzer, filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri VIDEO

Deşi are zero experienţă în diplomaţie sau relaţii internaţionale, premierul Mihai Tudose l-a numit pe Winzer, pe 9 august, secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe! Există însă un alt domeniu în care tânărul are o experienţă vastă: susţinerea oferită PSD. El a fost parte a Tineretului Social Democrat, iar pe Facebook a publicat mesaje de susţinere pentru formaţiunea lui Liviu Dragnea, precum şi poze cu lideri ai partidului. Tot pe Facebook, Cristian Winzer şi-a vărsat năduful pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi i-a cerut demisia.

Numirea lui Cristian Winzer la ministerul de Externe a coincis cu demiterea lui Ştefan Popescu, numit secretar de stat în luna mai de către fostul premier Sorin Grindeanu. Ştefan Popescu este conferenţiar universitar şi are un doctorat la prestigioasa universitate Sorbona. Înlocuitorul său a absolvit un master în științe penale la universitatea privată Nicolae Titulescu.