Secretar de stat în Ministerul Economiei, accident în Argeş

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Cătălin Bulf, a fost implicat într-un accident de circulație, în județul Argeș. Acesta a fost dus la spital, cu mai multe traumatisme, după ce șoferul unui alt autotiurism a izbit mașina politicianului.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 08:32
Secretar de stat în Ministerul Economiei, accident în Argeş

Accident de ultimă oră între Brașov și Pitești. Cătălin Bulf, secretar de stat în Ministerul Economiei, a fost implicat într-un accident, în județul Argeș, potrivit România TV.

Din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare, pe drumul național 73, între Pitești și Brașov, unde mașina condusă de secretarul de stat l-a lovit cu un Logan.

Cătălin Bulf s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

Cornel Cătălin Bulf a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban, publicată în Monitorul Oficial nr 22, din 14 ianuarie. Bulf, care este acum preşedintele Partidului Mişcarea Populară, filiala Argeş, este un  personaj controversat al deceniului trecut. Numele lui Bulf a apărut într-un scandal internațional legat de programul “Petrol contra Hrană”, firma sa fiind suspectată că făcea comerț ilicit cu petrol irakian în timpul lui Saddam Hussein.