Secrete de reîntinerire a pielii

Revitalizarea pielii nu se obţine doar în saloanele de înfrumuseţare, prin tratamente scumpe, ci poate fi realizată şi în confortul propriei case, fără o cheltuială prea mare.

20 oct. 2013, 20:27
Secrete de reîntinerire a pielii

Femeile merg des la saloanele de cosmetica, in speranta ca vor gasi o solutie de a opri timpul in loc sau ca vor descoperi un leac miraculos de stopare a procesului de imbatranire. Cu toatele pretuim modul in care arata pielea si multe dintre noi considera ca numai tratamentele scumpe pot conferi tenului nostru un aspect impecabil. Insa lucrurile nu stau deloc asa! Afla in continuare care sunt secretele frumusetii pielii si cum sa ai mereu un ten proaspat si revitalizat.

1. Bea multa apa

Aportul de lichide este vital pentru modul in care va arata pielea ta. Bea zilnic cel putin doi litri de apa – hidratarea adecvata e necesara pentru buna functionare a organismului. Daca ai tenul uscat, e bine sa consumi chiar mai multa apa. Cere sfatul unui medic dermatolog pentru a afla care este cantitatea ideala de apa de care organismul tau are nevoie, in asa fel incat sa fie asigurata sanatatea pielii.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Ponturi de înfrumuseţare în timp ce dormi


loading...