Secrete de slăbit din întreaga lume: Descoperă supa cu care slăbesc chinezii

După cum știm deja, supraponderabilitatea duce la o serie de probleme de sănătate, inclusiv hipertensiune, colesterol mărit și chiar cancer! Deoarece alimentația este una din părțile cheie ale slăbitului, aici sunt câteva secrete de pierdere în greutate din întreaga lume, care te pot ajuta.

RomaniaTV.net
06 feb. 2018, 09:47
Secrete de slăbit din întreaga lume: Descoperă supa cu care slăbesc chinezii

China

În China, mulți oameni care vor să slăbească și, de asemenea, să se mențină în formă, mănâncă o supă de legume fierbinte, zilnic, făcută din varză, morcov, ardei gras, roșii și un vârf de lingură de sare. Această supă trebuie consumată timp de 7 zile, de 3-4 ori pe zi. În afară de supă, pot fi consumate doar alimente cu conținut scăzut de calorii. Urmând această dietă cu supă, 7 zile în fiecare lună, vei reuși să slăbești.

Citeşte şi Cura de slăbire: 6 mituri despre slăbit demolate

Thailanda

Persoanele din Thailanda care doresc să slăbească folosesc mult ardei iute roșu și verde, în feluri de mâncare pentru a le face mai picante, mai ales dacă urmează o dietă. Multe studii recente au arătat că prin consumul de alimente picante, cu un conținut scăzut de grăsimii stimulează metabolismul pentru că arde mai multe calorii.

Brazilia

Brazilienii sunt cunoscuți pentru mișcările de dans, petreceri și, de asemenea, pentru felul în care arată, nu? Se spune că femeile din Brazilia se mențin în formă mâncând fasole gătită la aproape toate mesele din zi. Fasolea este bogată în proteine, compuși care stimulează metabolismul și, implicit, arderea caloriilor.

Indonezia

Dieta oamenilor din Thailanda este strâns legată de cultura țării. Datorită convingerilor religioase și tradiționale, se ține post complet o zi întreagă, o dată pe săptămână sau la două săptămâni. El mănâncă numai fructe și beau apă. Această practică îi ajută să se mențină în formă, dar și să-și detoxifice organismul.

Citeşte şi Află de ce trebuie să consumi ouăle cu tot cu coajă

Rusia

Majoritatea modelelor, cu acele corpuri perfecte, provin din Rusia, nu? Ei bine, potrivit rușilor, ei urmează un truc de dietă, care-i ajută să slăbească și să se mențină în formă și care includ hrișca în alimentația lor. Hrișca are o serie de beneficii pentru sănătate, ajutând inclusiv la scăderea în greutate, deoarece stimulează metabolismul.

Japonia

În Japonia, majoritatea oamenilor care doresc să piardă în greutate urmează acest truc vechi de dietă, care s-a dovedit foarte eficient. Ei mănâncă numai 70% din cât și-a pus în farfurie, evitând astfel să mănânce prea mult.

Slăbeşte cu dieta braziliană 


loading...