Secrete despre femei pe care ar trebui să le ştii

De fiecare dată când bărbaţii au crezut că nu mai aveau ce să afle despre femei, apărea ceva la care nu s-ar fi gândit niciodată. Oamenii de ştiinţă nu încetează să ne uimeasca cu descoperirile despre femei, în special când este vorba de corpul lor şi de reacţiile acestuia.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 20:53
Secrete despre femei pe care ar trebui să le ştii

În continuare vom prezenta câteva lucruri pe care nu le ştiai despre femei.

Despre femeile care folosesc anticoncepţionalele se spune ca sunt mai puţin attractive

Se ştie foarte bine că anticoncepţionalele previn sarcina prin inhibarea ovulaţiei. Însă doctorii Alexandra Alvergne şi Virpi Lummaa de la Universitatea Sheffield au descoperit un efect secundar al anticoncepţionalelor: acestea reduc atractivitatea femeilor.

Se mai spune despre femeile care iau anticoncepţionale că le este afectată abilitatea de a evalua un posibil partener

Este destul de greu să alegi partenerul perfect pentru termen lung, iar folosirea anticoncepţionalelor influenţează abilitatea femeilor de a-l alege pe Făt Frumos. În condiţii normale, subconştient, femeia alege bărbatul cu cele mai potrivite gene. Însă anticoncepţionalele îi afectează simţurile. Din motive biologice, femeile preferă bărbaţii diferiţi genetic în comparatie cu ele pentru a evita aducerea pe lume a unui copil cu deficienţe. Însă, potrivit unui studiu realizat in 2007 de Universitatea din Liverpool, anticoncepţionalele le fac pe femei să aleagă bărbaţi asemănători cu ele din punct de vedere genetic. Unii dintre oamenii de ştiinţă au mers chiar mai departe spunând că aceste pastile pot afecta pe termen lung chiar şi căsniciile. O femeie care ia anticoncepţionale poate accepta să se întâlnească cu un bărbat asemănător genetic, pentru a descoperi că nu mai este atrasă de el odată ce a renunţat la pastile.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro.