Secrete despre flirt pentru femei fatale

Seducţia e o adevărată artă, iar pentru o femeie e întotdeauna important să ştie cum să-şi folosească farmecele în avantajul ei. Fie că eşti singură şi în căutarea unui partener, fie că vrei să mentii „scanteia“ in relatia de cuplu sau sa retrezesti interesul barbatului cu care esti de cativa ani, arta seductiei te poate ajuta sa (re)devii o „femme fatale“, asta daca stii cum sa o pui in aplicare.

RomaniaTV.net
10 apr. 2014, 19:47
Secrete despre flirt pentru femei fatale

Arta de a cuceri un barbat cere o anumita subtilitate si finete. Nu se rezuma doar la a aparea pur si simplu intr-un babydoll transparent si in pantofi cu tocuri stiletto (chiar daca si aceasta abordare iti aduce rezultate). Seductia se refera, de fapt, la a deveni irezistibila, chiar si atunci cand porti un pulover larg si sosete pufoase in dungi colorate.

Desigur, fiecare barbat are propria versiune despre ce inseamna (sau cum arata) o femeie fatala, insa aici nu e vorba de costumase sexy si role-play. De fapt, multe femei inteleg gresit notiunea de seductie si apeleaza adesea la clisee vazute prin filme sau citite in romane erotice, care nu sunt ferite de o umbra de ridicol. In realitate, totul tine de atitudine, si nu de genul de recuzita pe care o poti gasi intr-un sex shop.

Ca sa faci un barbat sa „vibreze“, nu e obligatoriu sa ai un corp de sirena. Trebuie doar sa fii sigura pe tine, sa-ti imbratisezi senzualitatea si sa o exprimi intr-un mod deschis dar elegant.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.