Secrete întunecate: 10 celebrităţi care au comis o crimă

Credeai că celebrităţile sunt uşă de biserică? Unele vedete de peste hotare păstrează nişte secrete întunecate din trecut, despre care publicul a uitat. Iată zece celebrităţi care au comis o crimă în viaţa reală.

RomaniaTV.net
16 apr. 2016, 10:21
Secrete întunecate: 10 celebrităţi care au comis o crimă

MATTHEW BRODERICK

Pe 5 august 1987, celebrul actor din filmul „Ferris Bueller’s Day Off” și actualul soț al actriţei Sarah Jessica Parker, a fost implicat într-un accident rutier, în care a murit o femeie şi mama sa.
Evenimentul nefericit a scos la iveală şi aventura pe care actorul o avea cu cu Jennifer Grey (actrița principală din „Dirty Dancing”).
Toată lumea se aștepta ca Broderick să fie condamnat la zece ani de închisoare, dar a scăpat cu doar 150 de dolari amendă pentru condus imprudent.

OSCAR PISTORIUS

Paralimpicul a ucis-o pe iubita sa, Reeve Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiților în 2013, la reședința lui din Pretoria, Africa de Sud. Pistorius a recunoscut crima, motivând că a împușcat-o din greșeală pe Reeva, crezând că e vorba de un hoț. Procesul a stârnit controverse la nivel mondial, îndeosebi pentru sentința blândă de cinci ani de închisoare dintre care sportivul a ispășit doar un an, fiind eliberat anul trecut și plasat în arest la domiciliu.

Citește mai mult pe feminis.ro