Secrete numai pentru bărbaţii însuraţi

Cum să faci o femeie să nu mai facă dragoste cu tine? Însoară-te cu ea. Dacă ar fi şi numai după interminabilele glume care se fac pe marginea acestui subiect şi tot e lesne de înţeles că cei căsătoriţi pot găsi că e dificil să aibă o relaţie sexuală satisfăcătoare şi sănătoasă an după an.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 06:44
Secrete numai pentru bărbaţii însuraţi

Fără interesul dat de ceva nou, la care se adaugă obstacolele numite job, copii, o casă şi multe canale de sport, este dificil sau chiar imposibil ca lucrurile în dormitorul vostru să fie pline de pasiune ca la început. Şi totuşi, iată că destul de mulţi bărbaţi (care şi vor asta) reuşesc.

Toată lumea mai are perioade dificile sexual şi ele apar frecvent în mod special în căsnicii. Dacă vrei să îţi determini partenera să fie cum era cândva, ai şi tu un rol activ şi important, nu să te retragi sau să cauţi îmbufnat pasiunea în afara familiei. Daca vrei să îţi rezolvi problemele de natură sexuală, este sănătos să cauţi răspunsuri la specialişti sau la alte persoane ca şi tine.

De ce? Pentru că de când lumea şi pământul, sexul este o componentă de bază a vieţii omului, este cea care oferă plăcere, care armonizează cuplurile şi prin sex vin pe lume copiii. Suficiente motive cât să ne preocupe orice aspect ce ţine de buna lui funcţionare.

Citiţi mai mult pe sfatulparintilor.ro