Secrete pentru DINŢI ALBI

Dintii isi pot pierde stralucirea pe masura ce imbatranim, iar unele alimente, bauturi si chiar apa de gura pot pata dintii. Remediile DIY facute in casa ajuta la albirea dintilor, dar si evitarea substantelor care pateaza dintii pot opri ingalbenirea. Urmati aceste sfaturi pentru dinti mai albi si pentru a restaura zambetul stralucitor. Ati putea scapa de petele dentare superficiale fara a merge la dentist. Exista un numar de produse – kituri, benzi si pasta de dinti – special destinate albirii dintilor, dar si remedii naturale cu ingrediente din casa.

RomaniaTV.net
15 feb. 2015, 08:59
Secrete pentru DINŢI ALBI

Kit pentru albirea dintilor

Kiturile pentru albirea dintilor ce pot fi folosite acasa contin peroxid de carbamida, o substanta care poate elimina petele si care poate schimba culoarea naturala a danturii. Unele kituri necesita aplicarea unui gel pe baza de peroxid cu o perie mica pe suprafata dentara. La alte kituri, gelul este intr-o tavita ce se modeleaza pe forma dintilor. Acest mulaj trebuie
sa fie purtat zilnic (timp de 30, pana la 45 de minute) pentru cel putin o saptamana.

Benzi pentru albirea dintilor

Fiind foarte subtiri, benzile pentru albirea dintilor sunt acoperite cu un gel de albire pe baza de peroxid. In functie de firma producatoare, ele se poarta cateva minute pe zi, timp de o saptamana. Rezultatele sunt vizibile in doar cateva zile si dureaza cel putin un an. Sunt foarte usor de utilizat si manevrat.

Pasta de dinti cu efect de albire

Exista si paste de dinti, geluri si lichide care ajuta la eliminarea unor pete de suprafata. Multe dintre aceste produse contin substante chimice usor abrazive, insa spre deosebire de kiturile si benzile pentru albirea dintilor, ele nu schimba culoarea naturala si au un efect mai putin vizibil.

Citeste continuarea articolului pe curademiere.ro