Secretele coreencelor pentru un ten perfect

Toate ne dorim să avem pielea catifelată și lipsită de imperfecțiuni. Dar când vine de îngrijirea tegumentului, coreencele sunt pe primul loc. Pe lângă faptul că au un anumit regim de înfrumusețare, ele au și o alimentație foarte sănătoasă. Dacă vrei să afli secretele de frumusețe ale coreencelor, le vei descoperi în cele ce urmează. 

14 mart. 2018, 09:56
Secretele coreencelor pentru un ten perfect

Iată ce implică regimul de înfrumusețare coreean:

Pasul 1: Curățarea

Demachierea și spălarea pe față sunt esențiale pentru o piele curată. Folosește un produs pe curățare pe bază de ulei și aplică-l pe toată fața și pe gât. Șterge cu o dischetă demachiantă machiajul de pe tegument, apoi clătește cu apă călduță și șterge-te cu un prosop moale, tamponând ușor pielea.

Pasul 2: Masajul

Odată ce ai terminat cu partea de curățare, masează pielea feței. Mișcările ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și întăresc mușchii faciali. Masajul facial are efecte uimitoare asupra tegumentului.

Pasul 3: Exfolierea

Exfolierea înseamnă eliminarea celulelor moarte ale pielii și redarea strălucirii. Spală-te pe față cu apă și șterge-te. Aplică pe față o mască exfoliantă preparată de tine sau cumpărată din comerț. Începe să masezi tegumentul prin mișcări circulare, blânde. Ingredientele prezente în mască vor elimina celulele moarte și pielea va deveni catifelată și plăcută la atingere.

Pasul 4: Loțiunea tonică

Loțiunile tonice au devenit parte integrantă în diferite regimuri de înfrumusețare, pentru că ele ajută la menținerea nivelului de umiditate. În funcție de tipul de ten pe care-l ai, folosește seara loțiunea.

Pasul 5: Masca facială

Măștile de față sunt esențiale deoarece sunt pe bază de ingrediente naturale, vitamine și antioxidanți care pot oferi pielii sănătate, frumusețe și, implicit, perfecțiune. Aplică o dată pe săptămănă o mască facială preparată chiar de tine.

Pasul 6: Crema de ochi

Pielea de sub ochi este mult mai sensibilă și delicată și necesită îngrijire, iar cremele de ochi o hidratează și o protejează. Aplică în fiecare seară cremă în zona pielii de sub ochi, după ce te-ai demachiat și spălat pe față.

Pasul 7: Hidratare

Folosește crema hidratantă în fiecare zi. Produsele hidratante sunt necesare pentru menținerea pielii hidratate și catifelate.

Pasul 8: Apa de orez

Coreencele folosc ca loțiune tonică apa de orez. Ele pun la înmuiat 100 de grame de orez în apă și le lasă aproximativ 20-25 de minute. Apa lăptoasă care a rămas după ce ai separat orezul trebuie aplicată pe față. Masează pielea prin mișcări circulare, apoi clătește cu apă călduță. 

Pasul 9: Protecția solară

Ultimul pas este la fel de important ca și primul. Pentru ca tenul să rămână sănătos și perfect, folosește crema/loțiunea cu protecție solară în fiecare zi.

Mici secrete despre exfoliere