Secretele damelor de companie de lux. De ce le vor toţi bărbaţii

Damele de companie de lux ştiu să-şi fidelizeze clienţii prin aspectul fizic incitant, dar şi prin comportament şi atitudine.

RomaniaTV.net
09 ian. 2014, 08:50
Secretele damelor de companie de lux. De ce le vor toţi bărbaţii

Nu toate femeile pot fi dame de companie de lux si nu neaparat pentru ca nu intrunesc “cerintele fizice” – cele ale unei siluete perfecte si ale unui chip frumos. Ba dimpotriva! Nu toate femeile care sunt dame de companie au siluete demne de “ingerasi” Victoria’s Secret.

In schimb, ele stiu sa cucereasca prin comportament si atitudine, fidelizandu-si clientii barbati care mentin chiar relatii indelungate cu ele, transformandu-le uneori in amante personale.
 
Dar ce diferentiaza o femeie dama de companie de lux de una cu un “job normal”?
 
Varsta
 
Damele de companie de lux nu sunt nici tinere, nici batrane. Ele au, de regula, varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. O tanara de 20 nu are experienta necesara pentru a intruni cerintele in acest domeniu, iar o femeie trecute de 35 de ani, chiar daca “se tine bine”, este totusi usor imbatranita, daca nu neaparat fizic, cel putin fizic si emotional pentru a sustine un astfel de job.

Citeşte şi Prostituatele din perioada interbelică, cele mai bogate femei
 
Discretia
 
Nu vei vedea o dama de companie de lux acceptand sa participe la vreun eveniment major mediatizat pe retelele sociale. O dama de companie de lux nu o sa dea “join” la nicio manifestatie pentru drepturile femeii sau pentru salvarea Rosiei Montane, asa cum nici nu o sa socializeze online cu colegii de liceu. O dama de companie de lux este cat se poate de discreta in viata sociala, avand putine persoane apropiate si iesind rareori, doar de placere, in oras. Mai mult, nu o vei vedea pierzand noptile prin cluburi, caci nu are suficient timp liber pentru a-si reveni si a fi “apta de munca” la cereri neasteptate.
 
Nu pune intrebari
 
Diferenta dintre o amanta clasica si o dama de companie este ca cea din urma nu pune niciodata intrebari. Nu conteaza daca barbatul are sau nu verigheta pe mana cand are o “sedinta” cu ea, nu conteaza daca sotia sau iubita acestuia il suna atunci. O dama de companie de lux nu aduce niciodata in discutia viata privata a clientului sau.
 
Considera ca iubirea nu este pentru ea
 
O profesionista in arta sexului fara obligatii emotionala, ci doar financiare este convinsa ca dragostea nu este pentru ea. Asta nu inseamna ca este convinsa ca nu exista dragoste adevarata, dar este ferm convinsa ca nu o sa mai gaseasca niciun partener de viata care sa o satisfaca pe toate planurile. Totodata, nu este dispusa sa dezvolte relatii amoroase pentru ca este constienta ca un barbat “normal” nu ar accepta modul ei de viata. Asta nu inseamna ca o dama de companie nu a iubit. Ba dimpotriva. Multe se dedau acestui stil de viata dupa o dezamagire profunda.
 
Nu este interesata de statutul social
 
O dama de companie de lux nu este impresionata de statutul social, de contul din banca sau de ceasul de la mana barbatului. Atata timp cat ea isi primeste “onorariul”, clientul ei poate fi print sau un simplu vanzator care a castigat la loto.

Continuarea pe Lyla.ro.