Secretele de la Fatima. Profeţia care dă fiori lumii

Apar noi dezvăluiri despre secretele de la Fatima, confirmate în trecut şi de Papa Benedict al XVI-lea. Arhiepiscopul Capovilla, acuzat de tăinuirea secretelor, îl contrazice pe papă.

RomaniaTV.net
13 iul. 2016, 11:51
Secretele de la Fatima. Profeţia care dă fiori lumii

Capovilla este singurul supravietuitor acuzati de tainuirea celui de-al treilea secret de la Fatima. Acesta spune ca nu exista niciun al treilea sau al patrulea secret si ca totul este o fabulatie. Ce e interesant e faptul ca fostul papa, Benedict al XVI-lea, il contrazice. Conform legendei, Fecioara Maria s-ar fi aratat in anul 1917 unor copii, pe un camp din Portugalia. Maica Domnului a dat mai multe avertismente, iar unele dintre ele au fost pastrate in secret pana in ziua de azi.

Citeşte şi  Crucifixul care ar putea schimba istoria creştinismului

Toate cele trei secrete au fost transcrie de unul dintre cei trei copii care au vazut-o pe Fecioara Maria la Fatima, Lucia. Lucia Dos Santos a devenit intre timp calugarita si a pastrat cu sfintentie informatiile primite de la Fecioara Maria la aratarea Ei.

Se spune ca printre secretele de la Fatima, s-ar strecura si un al patrulea, in care Maica Domnului vorbeste despre sfarsitul lumii asa cum o stim acum. Printre profetiile care dau fiori se numara una groaznica.

Afla care este profetia pe teotrandafir.com