Secretele femeilor care arată bine TOT timpul

Nu toate femeile care arată bine mai tot timp petrec dimineaţa câte două ore în faţa oglinzii pentru a se aranja!

RomaniaTV.net
08 ian. 2016, 09:36
Secretele femeilor care arată bine TOT timpul

O femeie nu arata bine dimineata, la pranz si seara, si marti, dar si sambata seara doar pentru ca s-a aranjat pentru acel moment dat, ci pentru ca si-a insusit anumite obiceiuri in materie de ingrijire persoanala! Aceste obiceiuri se deprind inca din adolescenta, de la faptul ca poate invata de la mamele lor ca seara NU trebuie niciodata se se culce fara sa se demachieze, pana la a intelege ca simplitatea tinutelor clasice le poate salva din orice situatie! In continuare, va prezentam cate secrete ale femeilor care reusesc sa arate bine tot timpul!

1. Nu lasa totul pe ultimul moment

De regula, o femeie care arata bine in fiecare dimineata se gandeste de seara cu ce se va imbraca a doua zi. Asta nu implica neaparat o evaluare de o ora a garderobei cu sifonierul deschis, ci – pur si simplu – chiar si dupa ce s-au bagat in pat, se gandesc ce ar putea purta maine, ce cu ce se potriveste. Eventual, daca au timp, chiar isi scot haine de cu seara pe un umeras sau pe scaun. Acest procedeu nu le fura mai mult de 5-10 minute (cu calcat de rochie cu tot, daca este absolut necesar!).

Totodata, o femeie care arata bine in fiecare dimineata nu se ridica din pat, se imbraca si pleaca de acasa, ci isi acorda 15 minute de aranjat: curatarea fetei, hidratare, putin machiaj, aranjat putin parul. La femeile mai putin pricepute in arta make-up&styling, acest procedeu poate dura putin mai mult, dar in timp – cu exercitiu – toate femeile dezvolta suficienta dexteritate pentru a se aranja in maximum 15 minute dimineata.

Citeşte şi  Pentru femei: Secrete despre frumuseţe, pe care trebuie neapărat să le ştii

2. Intotdeauna probeaza hainele

Desi este usor sa ne orientam dupa masurile hainelor, trebuie sa tinem cont si de faptul ca exista oscilatii intre croieli si intre branduri. Asadar, chiar daca stim ca masura L ni se potriveste la fusta, cel mai bine ar fi sa probam inainte sa cumparam.

Totodata, doar pentru ca un model de haina arata bine pe manechin sau pe umeras nu inseamna ca si noua ne sta bine. Un motiv in plus de a proba hainele inainte de cumpararea lor!

3. Au piese „clasice” in garderoba

Femeile care arata bine tot timpul au piese clasice in garderoba lor. Asadar, nu trebuie sa va lipseasca o pereche de jeansi care sa va avantajeze (de preferinta, mai inchisi la culoare), o camasa alba si una neagra (ambele de calitate), unul sau doua blazere, o rochie neagra simpla-casual, un sacou bine croit si una sau doua curele de piele de calitate.

Citeste continuarea pe Lyla.ro