Secretele starurilor, dezvăluite de angajaţii lor

Răzbunarea e dulce! Foștii angajați ai celebrităților de la Hollywood povestesc totul despre șefii lor, de la fobii excentrice și până la practicarea magiei negre.

RomaniaTV.net
05 ian. 2017, 12:58
Secretele starurilor, dezvăluite de angajaţii lor

Haideți să vedem, așadar, ce au de ascuns vedetele de peste Ocean!

Jennifer Aniston

Știm deja că este preocupată de imaginea ei, deși, oficial, a declarat că este sătulă de percepția publică asupra actrițelor de la Hollywood și de presiunea constantă de a arăta într-un anumit fel. Ideea aceasta ne-a fost confirmată de asistenta ei personală, care a mărturisit că Jen are o fobie legată de transpirație. Chipurile, actrița se isterizează de fiecare dată când simte că i se face cald și că le cere celor din jur să-i aducă cuburi de gheață pentru a-și răci fruntea. Mai mult de atât, între scenele filmate, Jen are angajat un om care-i ține un ventilator în fața ei, pentru a se răci. „E ca și cum ar avea sclavi care să lucreze pentru regină”, spune asistenta ei.

Sarah Jessica Parker

Un fost angajat de-al actriței din „Sex and the city” a mărturisit că SJP are o parte întunecată și că a devenit obsedată de vrăjitorie. Totul ar fi început în urmă cu câțiva ani, pe când actrița a aflat că strămoșii ei au fost acuzați de practici oculte. De atunci, chipurile, actrița ar practica Wicca, o religie neopăgână, care acordă o importanță majoră naturii. Așa se face că SJP sărbătorește cu religiozitate Luna Nouă și că își achiziționează tot felul de cristale și ierburi pentru a ține spiritele departe.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui articol!