Secretele unui parfum bun

Spre deosebire de orice altceva, parfumul este singurul lucru pe care îl purtăm, care este invizibil, unic pentru toată lumea și, de cele mai multe ori, cu ingrediente diverse. Asta înseamnă că fiecare sticluță de parfum ascunde un secret.

RomaniaTV.net
25 oct. 2017, 08:49
Secretele unui parfum bun

Cum să îl alegi pe cel care ți se potrivește, de ce parfumul respectiv persistă mai mult pe pielea prietenelor tale dar mai puțin pe a ta, toate aceste întrebări vor primi un răspuns.

Multe parfumuri conțin ingrediente naturale

Conform parfumierilor, florile sunt cel mai important ingredient pentru obținerea parfumului dorit. Florile au o lungă istorie în lumea parfumului. Ele sunt frumoase, feminine, intrigante și fascinante atât pentru femei cât și pentru bărbați. Când o femeie testează un parfum care conține flori, ea spune că simte o conectare specială cu natura.

Citeşte şi Ce parfumuri excitante să foloseşti, în funcţie de zodie

Unele parfumuri conțin ingrediente sintetice

Pe lângă ingrediente naturale sunt folosite și unele sintetice. Ele sunt alese cu atenție, deoarece trebuie să se combine și să reacționeze pozitiv. Ingredientele naturale sunt frumoase și complexe, dar nu este ușor să obții formula corectă. Din acest motiv se apelează și la ingrediente sintetice.

Există o diferență între parfum, apă de toaletă și colonie

Când spui „parfum”, te referi la parfum. Adevărul este că există o diferență între parfum, colonie și apa de toaletă. Cea mai mare concentrație se găsește în parfum, apoi în apa de toaletă, și abia în final, în colonie. Parfumul este mai puternic din mai multe motive: este forma pură a rețetei, plus că are cea mai mare concentrare de uleiuri, alcool și apă.

În plus, mulți oameni cred că apa de colonie sau colonia este exclusiv pentru bărbați. Specialiștii spun că colonia nu este făcută pentru un anumit gen, ceea ce este surprinzător pentru oameni. În prezent se găsesc diferite tipuri de parfumuri, cu mirosuri diferite, care pot fi folosite și de bărbați, și de femei.

Parfumul este mult mai scump

La fel ca hainele, tu alegi ce cumperi. Este adevărat că un parfum de calitate costă mai mult, dar el va persista mai mult. Factorii care au o influență asupra costului sunt: calitatea ingredientelor și sticla folosită. Dar nu uita că prețul nu reprezintă de fiecare dată calitatea.

Citeşte şi Dermatologii avertizează. Iată ce se întâmplă dacă te expui la soare când eşti parfumat în exces

Mirosul poate varia de la o persoană la alta

Pentru un corp unic, și substanțele chimice acționează diferit pe pielea. În plus, oamenii au un nivel de pH diferit. Acesta este motivul pentru care mirosul este mai puternic sau nu. De asemenea, alimentația, temperatura corpului și alți factori influențează persistența parfumului pe piele.

Învaţă cum să te dai cu parfum pentru un efect de durată!