Secretul a ieşit la iveală. Vezi cine sunt şi CÂŢI BANI POT AVEA foştii socrii ai Claudiei Pavel „Cream”

Cântăreaţa Claudia Pavel a fost acuzată de răpire de către familia fostului iubit din America. În urmă cu un an şi jumătate bruneta s-a despărţit de cel cu care are un băieţel şi revenit în România. Rudele americanului spun că nu mai ştiu nimic de nepoţelul lor de când Claudia Pavel a ales să îşi părăsească iubitul. Acum a ieşit la iveală cine sunt foştii socrii ali cântăreţei. Nimeni nu a stiut pana acum cat de bogati şi ce relaţii au în Las Vegas.

RomaniaTV.net
19 mart. 2016, 19:49

Claudia Pavel şi Jeremy Lewis au împreună un băieţel de 3 ani. Din cauza neînţelegerile cu fostul iubit, cântăreaţa a decis să îşi ia copilul şi să se mute în România, unde a deschis deja un proces pentru obţinerea custodiei. Rudele din America o acuză însă pe româncă de răpire. Sora fostului ei iubit a postat un mesaj emoţionant în care se plânge că nu şi-a văzut nepotul de aproape doi ani.

„Acesta este nepotul meu, Noah. Claudia Pavel l-a răpit şi a trecut mai bine de un an şi jumătate de când l-am văzut sau auzit. L-a luat pe Noah sub pretextul că merge în România pentru a-şi reînnoi viza şi pentru a-şi vizita familia şi nu s-a mai întors. Fratele meu, Jeremy, tatăl lui Noah, este devastat”, a scris sora americanului.

Claudia Pavel a declarat că a încercat să rezolve problema custodiei copilului cu fostul iubit, dar nu a găsit înţelegere.

„Am încercat o soluţionare amiabilă a situaţiei neplăcute în care eu şi copilul nostru suntem, însă acest lucru nu a fost posibil, motiv pentru care există un proces pe rolul instanţelor din România. (…) Aceste lucruri sunt dureroase atât pentru mine, cât şi pentru copilul meu, al cărui interes încerc să-l protejez”, a replicat cântăreaţa.

Interpreta Claudia Pavel a castigat in instanta custodia exclusiva a fiului ei si al americanului Jeremy Lewis, insa nimeni nu a stiut pana acum cat de bogat este in realitate acest om. Prezentat in Romania ca un fost jucator de baschet, Jeremy este mostenitorul unei averi de milioane de dolari acumulata de parintii lui, Harold si Tina Lewis.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi s-au imbogatit la mijlocul anilor ’80, dupa ce au achizitionat franciza tipografiei Sir Speedy. Timp de 4 ani, socrul Claudiei a realizat printr-un contract exclusiv toate materiale promotionale tiparite de Comitetul Olimpic din Statele Unite.

Harold si Tina Lewis sunt buni prieteni cu Carolyn G. Goodman, primarita orasului Las Vegas, care a servit recent la restaurantul lor in cadrul unui eveniment caritabil.