Secretul abdomenului perfect: Seminţele de chia

Să te menții sănătos, frumos și plin de energie nu este imposibil, ai nevoie doar de alimentele potrivite la timpul potrivit. Spune adio senzației de balonare și colăceilor din jurul taliei, adoptând un stil de viață sănătos.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 07:07
Secretul abdomenului perfect: Seminţele de chia

Orice își dorește o siluetă de invidiat, trebuie să aibă grijă în primul rând la ce pune în farfurie, cea mai mare greșeală pe care o poți face este să te înfometezi.

Extremele nu sunt indicate în nici o situație și cu atât mai mult atunci când vine vorba despre sănătatea ta.

Citeşte şi DIETA cu care poţi detoxifia organismul şi cu care poţi slăbi până la 7 kilograme într-o lună

Este suficient un singur obicei să adopți în alimentația ta și vei observa cum foarte multe probleme parcă se vor evapora ca prin magie.

Și aici ne referim, bineînțeles, la semințele de chia.

Susțin buna digestie

Datorită cantității mari de nutrimenți, semințele de chia îți oferă o serie de beneficii extrem de sănătoase, acestea se vor resimți cu precădere asupra digestiei care va cunoaște o îmbunătățire considerabilă.

Sunt un aliat ideal pentru a combate problema surplusului de kilograme, tocmai pentru că au o cantitate foarte mare de fibre.

Citeşte şi Aceste combinaţii alimentare ţin cancerul la distanţă

Cu cât ai un aport mai mare de fibre cu atât mai sănătos vei fi, deoarece acestea îmbunătățesc digestia și accelerează metabolismul, astfel că zonele afectate de apariția țesutului adipos nu va mai fi o problemă pentru tine.

Oferă rapid senzația de sațietate, au o cantitate semnificativă de acizi grași de tipul Omega-3 și te eliberează de stres, anxietate.

Află mai multe despre avantajul semințelor de chia AICI. 

 


loading...