Secretul ascuns toată viaţa de Cristian Ţânţăreanu, scos la iveală

Sunt împreună de-o viaţă, dar au reuşit să ascundă cu sfinţenie cel mai mare secret al lor. Cristian Ţânţăreanu şi partenera lui de viaţă, Manuela, nu sunt căsătoriţi. Practic, de peste 20 de ani, cei doi trăiesc în concubinaj.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 12:25
Secretul ascuns toată viaţa de Cristian Ţânţăreanu, scos la iveală

Cristian Ţânţăreanu si partenera lui de viata, Manuela, despre care toata lumea stie ca este sotia lui, nu au trecut niciodata pe la ofiterul de Stare Civila. Desi formeaza un cuplu de peste 20 de ani, nu sunt casatoriti, iar din motive doar de el stiute, Tantareanu s-a ferit sa vorbeasca vreodata despre asta.

Intrebat de ce nu s-a insurat cu Manuela, care in acte poarta numele de familie de Vranceanu, Tantareanu s-a rezumat la o explicatie foarte scurta: „Nu a fost momentul atunci”.

Desi sunt de-o viata impreuna, se pare ca Tantareanu nu a cerut-o niciodata de nevasta pe Manuela.

„Nu-mi mai amintesc daca am cerut-o. Daca nu am facut-o la vremea aia, nu mai are rost sa o facem acum, la batranete”, a mai spus afaceristul, potrivit cancan.ro.

Cristian si Manuela s-au cunoscut in anul 1992, la locul de munca. Ea era stagiara, el sef de santier. Fiecare dintre ei traise o drama in plan familial: amandoi erau vaduvi.

Manuela, alaturi de care milionarul a construit un adevarat imperiu, „Paradisul Verde„, a fost dintotdeauna o prezenta foarte discreta, dar hotarata si sigura pe ea. In cele peste doua decenii de cand ii e alaturi afaceristului, s-a obisnuit cu stilul aventurier al acestuia si a invatat sa-si tina in frau gelozia.