Secretul doctorului Vlad Ciurea pentru o dimineaţă perfectă: ”El îți dă energia să mergi mai departe, nu cafeaua multă”

Profesor doctor Vlad Ciurea a explicat care este rețeta pentru un tonus bun. Medicul a dezfiinţat mitul cafelei pentru a începe ziua bine.

14 mai 2022, 09:44
Secretul doctorului Vlad Ciurea pentru o dimineaţă perfectă: ”El îți dă energia să mergi mai departe, nu cafeaua multă”

Profesorul doctor Vlad Ciurea, medic primar neurochirurgie, a dezvăluit care este reţeta unui tonus bun.

„Reteţa este foarte simplă: eu trebuie să fiu convins de ceea ce trebuie să fac, eu sunt convins de mine. În 1935 s-a născut ultimul Dalai Lama, care a spus că toată puterea se află în creier, aici este totul. Puterea minţii este cea mai importantă, ea este cea care te împinge înainte.

Citeşte şi: Cum sa incepi ziua în forta. Ce sa faci în fiecare dimineata inainte de cafea

Am un grup de studenţi împreună cu care am studiat acest fenomen – cei care nu ştiu exact, în fruntea noastră este lobul prefrontal, acesta îţi dă energia să mergi înainte, nu cafeaua multă, nu Coca Cola, ci trezitul de dimineaţă, odihna de peste noapte, o alimentaţie corespunzătoare, gânditul pozitiv, zâmbetul, acestea te împing înainte.

Lobul reenergizează organismul şi de acolo pleacă totul”, a spus Profesorul doctor Vlad Ciurea, într-un interviu pentru Adevărul.

Citeşte şi: Efectele dezastruoase ale consumului de cafea dimineața. Specialiștii trag semnalul de alarmă! De ce să renunțăm la acest obicei