Secretul Gabrielei Firea că să se mențină în formă. Cum a reușit să dea jos 25 de kilograme în trei luni

Gabriela Firea reușește să se mențină în formă la cei 50 de ani ai săi. Ministrul își păstrează aceeași greutate încă din adolescență și spune că reușește să facă acest lucru datorită stilului ei de viață activ.

20 ian. 2023, 19:15
Secretul Gabrielei Firea că să se mențină în formă. Cum a reușit să dea jos 25 de kilograme în trei luni

Gabriela Firea a avut niște probleme de sănătate, care au consumat-o foarte mult, dar chiar și așa a reușit să își păstreze silueta. ”Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie”, a spus ea.

Gabriela Firea a dezvăluit ce face ea ca să arate impecabil.  ”Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată.

Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior”, a spus ministrul.

Citește și Gabriela Firea vrea să redevină primar al Bucureștiului din 2024: „Proiectele mele au fost abandonate!” 

Are aceeași măsură la haine încă de când era în facultate. ”Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar. Ce s-a schimbat, normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani. Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie”, a mai spus Firea pentru Impact.

Cum a slăbit Gabriela Firea 25 de kilograme

Singurul moment în care a avut probleme cu greutatea a fost după nașterea fiului său. Atunci a acumulat 25 de kilograme în timpul sarcinii, dar a reușit să le dea jos în doar trei luni.

Citește și Gabriela Firea, primele declarații după ce a fost audiată la Parchetul General: „E vorba de delegarea atribuțiilor din partea mea”

„Am slăbit 25 de kilograme în trei luni. Dimineața, după ce luam aghiasmă, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie.

La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient, mai mâncam semințe crude: de dovleac, de in.

Masa de prânz era compusă dintr-o supă cremă de legume și un grătar de curcan sau pește cu salată.

La masa de seară, obligatoriu, înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare și cu roșii sau o salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam, cu apă.

Între mese nu mâncam cornulețe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente și îmi potoleau foamea”, spunea Gabriela Firea la acea vreme, conform DCNews.