Secretul graţie căruia micii au cel mai bun gust. De câte ori trebuie să îi întorci pe grătar

Micii consumaţi de 1 Mai fac parte din tradiţia românilor. Există, însă, un secret care conferă micilor cel mai bun gust. De câte ori sunt întorşi micii pe grătar contează foarte mult pentru a le da acestora gustul cel mai bun

28 apr. 2023, 19:00
Secretul graţie căruia micii au cel mai bun gust. De câte ori trebuie să îi întorci pe grătar

Micii în zilele de sărbătoare sunt nelipsiţi de pe mesele românilor. Mulți aleg să se bucure de Ziua Muncii acasă sau la un picnic, unde să facă un grătar, de unde nu lipsesc micii.

Puţini ştiu, însă, de câte ori este bine să întorci mici pentru a avea cel mai bun gust

Conform unei reţete dezvăluite de restaurantul Caru’ cu bere, cel mai bine este să întorci fiecare mic de trei ori, până când este prăjit. La prăjit, mici vot scădea puțin, motiv pentru care ajung să aibă dimensiuni mai mici decât atunci când sunt cruzi.

Citeşte şi Noua iubită a lui Dinu Maxer și Deea erau prietene?! Cum a reacționat fosta soție a artistului când a aflat de relația lor

Reţeta prezentată spune exact cum poți obține mici suculenți și aromați, exact ca în urmă cu mai bine de un secol. Cei mai buni mici conțin carne de vită, la care se poate adăuga și carne de oaie, însă condimentele sunt cele care le dau aroma unică. Printre condimentele pe care le conține acest preparat se numără piper, cimbru uscat, ienibahar și coriandru.

Citeşte şi  Gheorghe Baciu, românul care are 101 ani şi munceşte cât e ziua de lungă

Bicarbonatul de sodiu, zeama de lămâie, untdelemnul și o căpățână de usturoi sunt ingredientele care nu ar trebui să lipsească din compoziția micilor.