Secretul Ioanei Năstase. Cum reusește să își păstreze silueta de invidiat

Soția celebrului tenismen Ilie Năstase are o siluetă de invidiat la vârsta de 45 de ani. Ioana Năstase a recunoscut ce sacrificii trebuie să facă pentru a arăta ca o domnișoară și cum a ajuns chiar la spital.

24 nov. 2020, 21:59
Secretul Ioanei Năstase. Cum reusește să își păstreze silueta de invidiat

Secretul Ioanei Năstase. La vârsta de 45 de ani, soția lui Ilie Năstase, este nevoită să facă multe sacrificii pentru a-și ține greutatea sub control. Aceasta a povesit un episod în care a ajuns la spital după o dietă draconică.

Citește și: Noi detalii în cazul divorțului dintre Pepe și Raluca. Bruneta a renunțat la ordinul de protecție

”Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente”,a spus Ioana, pentru Click.

Secretul Ioanei Năstase. Soția lui Ilie Năstase și-a dezvăluit meniul zilnic, dieta acesteia constă în multă apă, fructe și salata sau fructe de mare. Aceasta are o singură masă pe zi și nu recomandă oamenilor să îi urmeze regiumul alimentare, pentru că nu este bun.

Soția lui Ilie Năstase avea să dezvăluie și care este meniul ei zilnic. ”Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți. Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână” , a mărturisit aceasta.

”Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Chiar Ilie îmi spunea acum de dimineață «Băi, ai o piele și o carne tare pe tine, ca una de 20 de ani»!, și asta datorită masajelor. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a povestit Ioana Năstase

Unul dintre secretele acesteia este odihna și îngrijirea corpului și a tenului cu creme, masaje și măști.

Odihna este însă foarte importantă pentru frumoasa brunetă. „Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măști naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopțile”, a mai spus Ioana.