Secretul lui Boris Johnson. Rămâi uimit de ceea ce poate face premierul britanic înainte de culcare

Publicat: Joi, 05 Decembrie 2019 23:04 // Actualizat: Vineri, 06 Decembrie 2019 18:09 // Sursa: romaniatv.net

Premierul britanic Boris Johnson se destinde rezolvând ecuaţii şi citind poeme în greacă, a declarat premierul în exerciţiu, cu câteva zile înaintea alegerilor legislative anticipate, într-un interviu acordat rubricii de divertisment “The Sun Brexmas Election” a publicaţiei The Sun Politics, relatează The Huffington Post.

Jurnalistul l-a întrebat la ce oră se culcă şi ce face înainte să se ducă să doarmă. Johnson i-a răspuns, ”foarte umil”, ”ei, bine, câteva ecuaţii şi un pic de lectură de poeme în greacă... Nimic complicat”.

”Aşadar citiţi poezie să vă destindeţi?”, îl întreabă jurnalistul, potrivit news.ro.

”Aşa este, da, iar eu cred că toată lumea ar trebui s-o facă”.

”Dar nu în greacă, nu?”.

Citeşte şi Gafă de protocol! Donald Trump şi soţia sa, lăsaţi să aştepte în frig în faţa reşedinţei oficiale a lui Boris Johnson VIDEO

Premierul britanic, un pic jenat, recunoaşte că ”este o mărturisire teribilă, dar aşa e”. Această dezvăluire îi face pe britanici să zâmbească, informează news.ro.

”Eu nu sunt sigur că «dezvăluire» este cuvântul potrivit. Aş fi zis mai degrabă că «pretinde»”, comentează un cititor al ziarului.

Potrivit tabloidului The Sun, Boris Johnson ar munci 16 ore pe zi, în plină campanie în vederea alegerilor legislative de la 12 decembrie.

El se trezeşte la ora 6.00, pleacă de acasă la ora 8.00 şi se întoarce la ora 22.30, când se destinde -  cu ajutorul ecuaţiilor şi poemelor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Boris Johnson lectură poeme poeme în greacă somn
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
19 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H