Secretul lui Einstein pentru rezolvarea oricărei probleme

Viaţa fiecăruia dintre noi este presărată cu obstacole, probleme care ar trebui să ne facă mai puternici, nu să ne doboare încă de la început. În loc să cazi în depresie, ar trebui să înveţi din fiecare provocare o lecţie care să îţi fie utilă mai târziu în viaţă.

RomaniaTV.net
10 mai 2016, 10:46
Secretul lui Einstein pentru rezolvarea oricărei probleme

Lucrurile sună frumos în teorie, însă altfel se petrec atunci când eşti pusă faţă în faţă cu acele probleme care te macină intens. Ce poţi să faci în astfel de momente pentru a găsi cea mai bună soluţie? Să te inspiri din tactica lui Einstein!

Pornind de la principiul lui Eistein, iată ce paşi ar trebui să urmezi de fiecare dată când ai o problemă greu de rezolvat!

Citeşte şi  Un biolog explică de ce nu cred oamenii de ştiinţă în Dumnezeu

Ai o problemă? Pune în aplicare principiul lui Einstein!

Renumitul savant Albert Einstein este considerat şi astăzi unul dinte cei mai inteligenţi oameni de pe Pământ. Urmează-l ca pe un mentor spiritual când ai greutăţi în viaţă şi vei reuşi să le depăşeşti cu succes.

Spre exemplu, el spunea: „Dacă aş avea la dispoziţie o oră ca să rezolv o problemă, aş petrece 55 de minute gândindu-mă la problemă şi 5 minute pentru a găsi o soluţie”.

Teoria lui este cumva asemănătoare cu expresia „Gândeşte-te de două ori înainte de a lua o decizie”. Practic, înainte să te impacientezi şi să te arunci cu capul în faţă, trebuie să înţelegi mai întâi cu ce te confrunţi.

Citeşte continuarea pe divahair.ro