Secretul lui Jennifer Lopez. Ce face cântăreața pentru a arăta ca o adolescentă la 51 de ani

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, iar acest lucru se datorează și faptului că arată fantastic la vârsta de 51 de ani.

14 ian. 2021, 09:19
Secretul lui Jennifer Lopez. Ce face cântăreața pentru a arăta ca o adolescentă la 51 de ani

Secretul lui Jennifer Lopez. Cântăreața în vârstă de 51 de ani nu își arată niciodată vârsta, dovadă stau corpul tonifiat și tenul impecabil, însă toate aceste lucruri au fost obținute prin sacrificii. În spatele corpului de invidiat stau doi antrenori cunoscuți la nivel internațional: David Kirsch, din New York, și Tracy Anderson, din LA.

Citește și: Triplu campion olimpic, implicat în protestele violente de la Capitoliu. A adus faimă Americii, iar acum s-a umplut de ruşine

Nici dieta cântăreței nu este una ușoară, vedeta consumă pe zi doar 1400 de calorii. În plus, se pare că Jennifer Lopez alege detoxifierea vegană, nu bea deloc cafea sau alcool și nici nu stă la soare.

Secretul lui Jennifer Lopez. În cadrul unui interviu, Jennifer Lopez preciză că exercițiile fizice sunt cheia fericirii. Vedeta mănâncă totul organic, fiind o dietă bine gândită, care asigură ”un echilibru între proteine de foarte bună calitate și alimente bogate în nutrienți, totul fiind proaspăt”. Abdomenul acesteia este făcut în bucătărie, după cum a explicat chiar ea.

”Sunt 100% sigură că exercițiile fizice sunt parte din ceea ce mă face atât de fericită. Fac exerciții fizice de trei sau patru ori pe săptămână. Când sunt în New York, mă antrenez cu David Kirsch, este un antrenor incredibil. Când sunt în  L.A., mă antrenez cu Tracy Anderson” , declara Jennifer Lopez

Fără zahăr și carbohidrați

La micul dejun, vedeta alege un shake de proteine, de 90 de calorii, amestecat cu lapte de quinoa sau cu apă. În ianuarie 2019, ea a urmat o dietă de detoxifiere care presupunea ca la prânz să mănânce doar salate. Zahărul și carbohidrații au fost eliminate din dietă, pe lângă cofeină.

Într-un jurnal alimentar, Jennifer Lopez dezvăluia că masa sa de seară constă într-un piept de pui dezosat, fără piele, la grătar, cu jumătate de cană de varză de Bruxelles și jumătate de ingame coapte cu sare de mare. Proteinele adăugate în dietă au fost necesare pentru senzația de sațietate.

”Fără 8 ore de somn, o iau razna”

În același timp, Jennifer Lopez susține că este atentă la somn, iar ”fără 8 ore de somn, o iau razna”. Însă, pentru vedetă ar fi ideal chiar  9-10 ore de somn.

Jennifer Lopez mai afirmă că mereu își spală fața după exercițiile fizice, pentru a menține porii curați. Dacă e dimineață, folosește cremă hidratantă, cremă de protecție solară și machiaj, dacă e seară, folosește cremă hidratantă și cremă pentru conturul ochilor.