Secretul lui Mbappe a ieşit la iveală! Starul francez al lui PSG se iubeşte cu primul model transexual care a apărut pe coperta Playboy GALERIE FOTO

Kylian Mbappe (24 ani), golgheterul Campionatului Mondial din Qatar, și unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, are o relaţie cu prima femeie transgender care a apărut vreodată pe coperta faimoasei reviste Playboy. Este vorba de Ines Rau, care la vârsta de 16 ani s-a operat şi a devenit din bărbat, femeie.

21 dec. 2022, 10:36

Kylian Mbappe a reușit să marcheze, duminică, un hat-trick în finala Cupei Mondiale din Qatar, dar acest lucru nu a fost suficient pentru ca Franța să învingă Argentina lui Lionel Messi.

După 3-3 la finalul celor două prelungiri, „cocoșii” au fost învinși de „pume” la loviturile de departajare, scor 2-4.

Acum, starul francez se consolează în braţele iubitei sale, care în urmă cu mai mulţi ani a povestit prin ce a trecut până să se simtă confortabil cu corpul său.

„Simt că sufletul meu este în sfârșit liber, de parcă s-ar fi deschis încuietoarea care m-a ținut atât de mult timp închisă. De data aceasta sunt total femeie”, spunea în urmă cu mai mulți ani iubita lui Kylian Mbappe.

Totuşi, mai multe surse, printre care şi Marca, relatează că Mbappe ar fi rupt relaţia cu Ines Rau şi ar fi acum îndrăgostit de o altă femeie, Rose Bertram, 28 de ani, care a fost prezentă în tribune la meciul pe Franța la câștigat împotriva Poloniei, scor 3-1, în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Rose Bertram, care este mama a doi copii, a fost iubita lui Gregory van der Wiel, fostul fundaș dreapta de la PSG.

Citeşte şi: O româncă a fost pe scenă cu Messi şi Mbappe după finala Mondialului! Tânăra stewardesă i-a înmânat premiul de „cel mai bun jucător al turneului” starului argentinian GALERIE FOTO