O româncă a fost pe scenă cu Messi şi Mbappe după finala Mondialului! Tânăra stewardesă i-a înmânat premiul de „cel mai bun jucător al turneului” starului argentinian GALERIE FOTO

Adriana Paul, stewardesă la compania aeriană Qatar Airways, a ținut trofeul pentru cel mai bun jucător al Cupei Mondiale, care i-a fost oferit starului argentinian Leo Messi.

20 dec. 2022, 14:29

Adriana Paul, care lucrează în Qatar ca stewardesă, s-a aflat pe scenă, la decernarea Cupei Mondiale, alături de oficiali din fotbal, reprezentanți din Qatar, dar şi de starurile incontestabile ale turneului, francezul Kylian Mbappe şi argentinianul Lionel Messi.

Pe contul de Instagram, Adriana Paul a publicat mai multe fotografii cu momentul, inclusiv unele în care a fost surprinsă de prietenii care urmăreau finala la televizor.

Pentru ceremonia de premiere de la finala Cupei Mondiale din Qatar, oficialii țării arabe au apelat și la mai multe stewardese ale companiei aeriene Qatar Airways, pentru a aduce medaliile și trofeele, scrie Libertatea.

Tinerele frumoase și-au făcut apariția pe scenă, în uniforma vișinie a companiei aeriene, iar apoi au înmânat trofeele. Printre ele s-a aflat și românca Adriana Paul, ea fiind cea care i-a oferit trofeul lui Lionel Messi.

Citeşte şi: Cum să nu te îngrași de sărbători. Carmen Brumă a dezvăluit secretele: „Sunt două alternative la treaba asta”

„Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal”, a transmis Adriana.

Lionel Messi și-a încununat luna de vis în Qatar cu un triumf istoric în finala Mondialului după un meci de care ne vom aminti și peste multe decenii de acum înainte! Pentru că finala fabuloasă găzduită de stadioanul Lusail, Argentina – Franța (2-2, 3-3 după prelungiri, 4-2 după loviturile de departajare), a fost cea mai frumoasă din istoria Cupelor Mondiale.

Citeşte şi: Maica Theodora, jurnalista TV care s-a călugărit: „Televiziunea mi-a deschis drumul spre mănăstire!”