SECRETUL Madonnei: Nu pleacă nicăieri fără maşina care o menţine tânără FOTO

Madonna foloseşte un echipament de combatere a ridurilor în valoare de 14.000 de dolari, o maşină cu oxigen Intraceuticals, cu care vedeta a fost văzută joi la Paris, unde a susţinut un concert la sala Olympia, în cadrul turneului "MDNA".

RomaniaTV.net
27 iul. 2012, 16:06
SECRETUL Madonnei: Nu pleacă nicăieri fără maşina care o menţine tânără FOTO

Madonna a fost văzută cu această maşinărie, populară de altfel printre vedete, când a părăsit Hotelul Ritz din Paris, joi seară, pentru a merge la Olympia pentru concert.

Tratamentul Intraceuticals pe bază de oxigen este cunoscut pentru diminuarea semnelor îmbătrânirii, prin hidratarea şi tonifierea pielii. Staruri ca Channing Tatum, Victoria Beckham şi Naomi Campbell folosesc, de asemenea, această maşinărie.

Katy Perry laudă la rândul ei tratamentul şi spune că recurge la el de fiecare dată înaintea unui spectacol sau unei apariţii în public, pentru a da pielii un aspect proaspăt şi odihnit.

Potrivit presei, Madonna ar deţine şase astfel de maşinării, care au un preţ de circa 14.200 de dolari fiecare.

În concertul de la celebra sală Olympia din capitala Franţei, Madonna a arătat fără cusur, îmbrăcată în piele şi cu o beretă pe cap, într-o atmosferă de Moulin Rouge.

Descrisă de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet”.