Secretul pe care fiecare gospodină e musai să îl cunoască. Ce se întâmplă dacă pui în frigider un pahar cu vodcă

Gospodinele se întrec de fiecare dată în trucuri care mai de care mai ingenioase. Mai jos vă aratăm ce se întâmplă dacă puneți un pahar de vodcă în frigider.

22 nov. 2022, 18:27
Secretul pe care fiecare gospodină e musai să îl cunoască. Ce se întâmplă dacă pui în frigider un pahar cu vodcă

Gospodinele se întrec de fiecare dată în trucuri care mai de care mai ingenioase. Fie că vorbim despre gătit sau pur și simplu despre mici secrete ce țin de o bună funcționare a lucrurilor în bucătărie, doamnele  nu ratează niciodată nimic.

Ce se întâmplă dacă pui un pahar de vodcă în frigider

Cu siguranță despre acest mic truc puține gospodine țin cont. Dacă punem un pahar de vodcă în frigider atunci vom scăpa de mirosurile neplcăute din el. Pentru a face acest lucru ai nevoie  de o farfurie sau de un pahar în care adaugi vodcă. După ce adăugăm conținutul îl așezăm pe un raft al frigiderului și îl vom lăsa o noapte întreagă. Dimineața vom constata că au dispărut toate mirosurile neplăcute. De asemenea, un alt truc pe care gospodinele trebuie să îl știe atunci când vor să mențină un miros plăcut în frigider este să pună un suc cu lămâie în frigider.

De asemenea mai există încă câteva trucuri utile pentru a păstra frigiderul curat.

  • Puneți o lămâie tăiată pe jumătate într-un bol
  • Lăsați un pahar cu suc de lămâie
  • Puneți timp de 24 de ore bicarbonat de sodiu într-un castron
  • Adăugați într-un castron paine

Foarte important este ca pe lângă toate aceste trucuri să vă asigurați de fiecare dată că alimentele sunt proaspete pentru a nu reapărea din nou mirosul.

Citește și: Daniel Onoriu, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în arest

Pașii esențiali pentru a recăpăta un miros cât mai frumos, în frigider

Înainte de toate, trebuie să vă asigurați că veți scoate tot ce aveți în frigider, astfel încât să fie totul gol. Cu această ocazie puteți să vedeți și ce alimente au expirat pentru a le putea arunca. După ce v-ați asigurat că ați scos absolut tot din frigider, este important să îl scoateți din priză. Curățarea propriu-zisă se face prin două metode foarte simple și la îndemâna fiecărei gospodine: bicarbonat de sodiu și apă cu oțet.

Citește și:Familia a interzis numele şi imaginea lui Petrică Mîţu Stoian la concertul in memoriam. Cum au reacţionat artiştii de la eveniment