Secretul siluetei lui Theo Rose. Artista le-a dezvăluit fanilor cum reușește să se mențină la 50 de kilograme

Theo Rose are o siluetă pe care și-ar dori-o multe tinere. Are 50 de kilograme și nu face deloc eforturi mari pentru a se menține. Artista a dezvăluit care e secretul.

21 mai 2022, 19:56

Theo Rose merge frecvent la sală fiindcă vrea să arate impecabil și să nu se vadă niciun fel de imperfecțiune. „Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus. Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla”, a declarat cântăreața.

Artista consideră că în meseria pe care o are e important și aspectul fizic și nu neglijează deloc acest aspect. „Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată. Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”, a mai spus Theo Rose, potrivit EGO.

Citește și De ce boală suferă Theo Rose. A vorbit deschis despre ea: „Am avut prima criză”

Cântăreața a făcut precizarea că nu merge la sală pentru a scăpa de kilogramele în plus, fiindcă nu este cazul, ci pentru a se menține și a se tonifia.

„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate. Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc. Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată”, a mărturisit vedeta.

Citește și Bombă în televiziune! Theo Rose a semnat cu Pro TV. „Nu e legat de muzică, o să fie ceva nou”
 


loading...
Partenerii noștri