Secretul unui bătrân singuratic păstrat până la moarte. Rudele, şocate când au văzut cui i-a lăsat averea FOTO

Un bătrân singuratic din Marea Britanie, care nu mai avea niciun membru al familiei aproape de el să îl ajute, şi-a schimbat testamentul pe patul de moarte. În prezent, cazul a ajuns la tribunal, rudele fiind şocate de decizia bătrânului.

30 apr. 2015, 15:19

Ronald Butcher, cunoscut drept un pensionar tăcut şi introvertit, mort în 2013, şi-a lăsat toată averea unui bărbat care îi curăţa burlanele casei fără să-i ceară niciun ban. Astfel, este vorba de o sumă de 500.000 de lire, potrivit Metro.

Citeşte şi Un vagabond care trăia pe străzi avea în bancă O AVERE. Putea să-şi cumpere şi o casă VIDEO

Decizia bătrânului a stârnit furia unui văr şi a unor prieteni de familie, care susţin că ei erau beneficiarii de drept ai averii, motiv pentru care l-au dat pe Daniel Sharp în judecată.

Sharp, în vârstă de 45 de ani, spune că s-a împrietenit cu Ronald Butcher în urmă cu mai mulţi ani şi că era singurul care îi mai alina singurătatea, vizitandu-l de fiecare dată când se află în zona.

Prima dată când i-am curăţat burlanele, a vrut să-mi dea 10 lire, dar l-am refuzat. Nu ştiu de ce mi-a lăsat mie moştenirea. Este evident că a avut o neînţelegere cu familia. Eram singurul care îl vizită în mod regulat, prietenii şi familia nu mai veniseră pe la el de luni de zile. Nu eram cei mai buni prieteni, dar cred că există un motiv pentru care mi-a lăsat mie banii„, povesteşte bărbatul.

Citeşte şi Marioara Zăvoranu a lăsat TESTAMENT? Ce spun avocata şi fratele acesteia

Pe de altă parte, rudele susţin că acesta nu s-ar fi aflat în deplinătatea facultăţilor mintale când a semnat testamentul şi cer anularea actului, astfel ca moştenirea să le revină lor.