Secretul uriaș pe care l-a dezvăluit Andreea Marin! Prezentatoarea TV a spus tot: „Nu există nu se poate! Nu există nicio scuză”

Andreea Marin a fost în mod constant atentă cu corpul ei, fiind adepta unui stil de viață sănătos. Fiind o femeie extrem de ocupată, prezentatoarea TV a hotărât să își amenajeze propria sală de sport chiar la ea în mansardă.

28 mart. 2023, 21:25
Secretul uriaș pe care l-a dezvăluit Andreea Marin! Prezentatoarea TV a spus tot: „Nu există nu se poate! Nu există nicio scuză”

Andreea Marin este una dintre cele mai longevive vedete din România, fiind îndrăgită de generații întregi. Aceasta a reușit să își atragă de partea ei simpatia multor persoane. Cu toate că în ultima vreme nu a mai apărut atât de frecvent pe micile ecrane, prezentatoarea TV este cât se poate de activă pe rețelele de socializare. Acolo vedeta își ține constant fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Citește și: Andreea Marin a suferit de depresie severă. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul”

Andreea Marin a fost în mod constant atentă cu corpul ei, fiind adepta unui stil de viață sănătos. Prezentatoarea TV a povestit cu mai multe ocazii despre faptul că pentru a-și menține kilogramele sub control este foarte selectivă cu alimentele pe care le consumă.

„Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme!”, declara Andreea Marin anul trecut.

Andreea Marin are grijă de corpul ei

Fiind o femeie extrem de ocupată, Andreea Marin a hotărât să își amenajeze propria sală de sport chiar la ea în mansardă. Astfel se poate asigura că este cât se poate de consecventă cu exercițiile fizice și sportul și, de asemenea, în acest mod poate elimina din ecuație timpul pierdut în trafic.

„Andreea știe: nu există nu se poate! Așa că mansarda mea s-a transformat într-o sală de sport cu vedere idilică, de obicei pe acest câmp pasc oi, vaci bălțate și căprițe, dar azi privirea mea s-a oprit asupra pomului înflorit de lângă gardul meu, proiectat pe cerul senin. În spate, departe, o pădure. Nicio scuză, cu așa o priveliște, să nu faci sport cu spor!”, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Așadar, Andreea Marin ține cont atât de sănătate, cât și de aspect. Aceasta își rupe din timpul ei prețios pentru a face mișcare în sala amenajată chiar în casa ei. La finalul anului trecut, vedeta povestea pe rețelele de socializare care este meniul ei zilnic și care sunt orele pe care le consideră ideale pentru a mânca, astfel încât să se mențină în formă.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a povestit Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Marin a fost suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoare. A crescut din senin. E greu de descris în cuvinte ce simţi până vine rezultatul”