Andreea Marin a suferit de depresie severă. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul”

Andreea Marin a suferit de depresie severă. Este una dintre cele mai apreciate și iubite persoane publice din România, dar cu toate astea, nu a fost ocolită de probleme, mai ales de una care este considerată 'boala secolului actual'.

22 mart. 2023, 19:07
Andreea Marin a suferit de depresie severă. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul”

Andreea Marin a suferit de depresie severă. Din fericire, bruneta a depistat și conștientizat boala la timp, după ce a văzut cazul Mădălinei Manole pe micile ecrane. Fosta moderatoare de la Surprize, surprize a avut insomnii puternice și credea că nu este o mamă, o soție și o prietenă bună.

Citește și: Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care nu face nuntă cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a suferit de depresie severă

Și în ziua în care vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul și că nu poți s-o ții sub control, că ai lacrimi în ochi aparent fără motiv… Nu, cei din jurul tău te pot privi și pot crede că: ‘Doamne, are de toate și se plânge mereu! Ce-i cu asta?!’.

Ziua în care nu vei mai putea să dormi, vei simți că insomnia te cuprinde noapte de noapte, că nu mai poți să pui stăpânire pe sentimentele tale și că reverși nemulțumirile, toate aceste nemulțumiri ale tale, dar nu ca o excepție, că tuturor ni se mai întâmplă la nivel de excepție.

Devine o regulă să faci asta asupra celor chiar pe care îi iubești cel mai mult și care, la un moment dat, nu te mai pot înțelege că nu sunt specialiști, te iubesc, dar nu te înțeleg până la capăt. În momentul acela trebuie să înțelegi că nu e nicio rușine să mergi la un psiholog și, dacă el îți indică, să mergi la un psihiatru. Nu e nicio problemă!”, a explicat Andreea Marin pentru Unica.ro.

Andreea Marin a fost suspectă de cancer

Andreea Marin a trecut de-a lungul vieţii prin momente şi mai puţin plăcute, dar nu s-a sfiit să vorbească, de exemplu, despre diagnosticul teribil primit și despre operația prin care a trecut.

În 2018, Andreea Marin a fost suspectă de cancer, după ce s-a trezit, din senin, cu o excrescență în zona cervicală, și a hotărât că vorbească despre experiența care-i putea schimba radical viața. Andreea Marin a trecut printr-o operație, dar a mărturisit că nimic nu a fost mai rău decât momentul în care și-a așteptat răspunsul biopsiei.

Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin. Aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul„, a dezvăluit Andreea Marin.

Medicii i-au extirpat Andreei Marin tumoarea din zona cervicală, iar după intervenția chirurgicală, a avut de așteptat încă alte două săptămâni rezultatele biopsiei. Din fericire, analizele au rezultat că Andreea Marin avea o tumoră benignă, iar teama ei a dispărut de atunci.

Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc”, a dezvăluit Andreea Marin.