Secretul văduvei Vasilica de la Roșcani a fost descoperit! Cine este amantul din cauza căruia Gheorghiță și-a luat viața. Toată lumea este în șoc!

Drama de la Roșcani continuă! S-a aflat cine este amantul văduvei Vasilica. La doar câteva zile după ce și-a îngropat soțul care s-a sinucis, sătenii au reușit să descopere cine este bărbatul cu care aceasta se iubea în secret. Lumea bănuiește că acesta este motivul pentru care Gheorghiță a decis să își ia viața.

11 ian. 2024, 10:18
Secretul văduvei Vasilica de la Roșcani a fost descoperit! Cine este amantul din cauza căruia Gheorghiță și-a luat viața. Toată lumea este în șoc!
Secretul văduvei Vasilica de la Roșcani a fost descoperit! Cine este amantul din cauza căruia Gheorghiță și-a luat viața. Toată lumea este în șoc!

Vasilica din Roșcani a renunțat la responsabilitățile de mamă și s-a implicat într-o relație cu un tânăr cioban, despre care în sat se știe că deține mai multe oi decât soțul ei decedat. Imaginile compromițătoare cu ea și noul ei partener au devenit subiect de vorbă în întreaga comunitate.

Citește și: Bătrâna de 73 de ani care vinde mături în costum popular. Tanti Vasilica merge în fiecare zi 12 kilometri pe jos

Înainte ca soțul său să se sinucidă, Vasilica și-a neglijat copiii și a intrat într-o relație cu un bărbat pe care l-a cunoscut online. Fotografiile lor au fost distribuite pe rețelele sociale, provocând o reacție puternică în sat. Devastat de ideea că soția sa trăiește alături de altcineva, Gheorghiță a hotărât să își ia viața.

Amantul, cunoscut sub numele de „Valy Nebunu,” este foarte activ pe platforma TikTok, dar, în prezent, nu mai are nicio imagine sau clip video cu Vasilica pe rețelele de socializare. Vasilica se întoarce acum în Roșcani și se ocupă de cei patru copii, dar locuitorii și familia ei cred că nu va rămâne mult timp în zonă și va pleca, din nou, la amant.

În ciuda aparențelor pe care a încercat să le creeze în timpul înmormântării soțului ei, mulți consideră că Vasilica ar putea pleca la amant foarte curând. Nimeni nu poate ști cu certitudine ce simte cu adevărat în sufletul ei. Este important de menționat că aceasta nu ar fi prima oară când Vasilica pleacă de acasă, conform relatărilor rudelor. Copiii rămâneau în grija lui Gheorghiță, și treptat acesta a început să suspecteze că soția sa îl înșeală. Cu sufletul apăsat de gânduri întunecate, Gheorghiță s-a sinucis joi dimineața, în jurul orei 7.00, spânzurându-se de un copac de lângă casa lor.

Gheorghiță avea 30 de ani și cam de jumătate de viață o cunoștea pe Vasilica, o fată ceva mai tânără decât el. Împreună au adus pe lume patru copii. Mezinul abia a împlinit un an în luna decembrie anului trecut.

Deși femeia și-a asumat faptul că va avea grijă de copii, puțini sunt cei care cred asta.

„Ea a plecat de acasă și s-a dus la unul acum ceva timp. După s-a întors, a plecat iar și tot așa. A lăsat copiii la părinții lui Gheorghiță și a plecat. Acum crede cineva că va avea grijă de ei? Ea nu muncește, nu are un ban. Nu face nimic. Facebook, TikTok și atât”, a spus un localnic pentru BZI.

Citește și: Cine a fost Vasilica Tastaman, femeia fatală a anilor ’70: „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat!”. S-au împlinit 20 de ani de la moartea actriței