Secţia pentru investigarea magistraţilor se mută într-o nouă clădire

Bogdan Licu, adjunctul procurorului general al României, a declarat, miercuri, după dezbaterile de la Ministerul Justiției privind Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, ca aceasta va funcționa intr-o nouă clădire, pentru a fi rezolvată problema spatiului, invocata de conducerea departamentului.

RomaniaTV.net
21 nov. 2018, 10:28
Secţia pentru investigarea magistraţilor se mută într-o nouă clădire

„A fost o discuție despre problemele administrative cu privire la operaționalizarea noii secții. Vestea bună este că ieri am semnat un contract cu RA-APPS, prin care a fost repartizată o clădire în care va funcționa noua Secție. În noua clădire în care va funcția sunt întrunite toate condițiile necesare. Nu pot să spun unde este această clădire, este într-o zonă frumoasă a Bucureștiului. Este o clădire funcțională, o clădire mare, aproape 900 metri pătrați, o curte mare, au spațiu de arhivă, tot ce trebuie”, a declarat Bogdan Licu, adjunctul procurorului general.

Adjunctul procurorului general spune că în noua clădire pot funcționa 25 de birouri, in prezent, la Parchetul General, departamentul având doar 5 birouri.