Sute de cupluri, seniori ai sectorului 5, au sărbătorit NUNTA DE AUR

Publicat: Miercuri, 22 Mai 2019 15:26 // Actualizat: Miercuri, 22 Mai 2019 15:26 // Sursa: romaniatv.net

1.000 de participanți, seniori ai Sectorului 5 au fost invitaţii speciali ai Primarului Daniel Florea la ediția 2019 a evenimentului NUNTA DE AUR, desfășurat anul acesta în cea de-a treia ediție.

Devenită tradiție în Sectorul 5, manifestarea a reunit din anul 2016 și până în prezent peste 3.000 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie și cărora, Edilul Sectorului 5 a ținut să le mulțumească personal pentru exemplul de viață trăită în doi oferit comunității locale.

Organizată de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, NUNTA DE AUR a celebrat și de această dată familiile Sectorului 5 care, de 5 decenii, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, constituind un adevărat exemplu de iubire, prețuire și devotament pentru generația tânără, prin propagarea valorilor familiei tradiționale.

Ediția din acest an a înregistrat și o premieră: cuplurile aniversate, invitate ale Primarului Daniel Florea au avut, la rândul lor, invitați: oameni dragi, din familie sau prieteni, martori ai poveștilor de dragoste pe care seniorii Sectorului 5 le-au trăit în tot acest timp, cu respect reciproc, devotament și încredere, ca valori importante ale comunității.

După ceremonia de reînnoire a jurămintelor, toți cei prezenți s-au bucurat de tortul aniversar, în cadrul unui prânz festiv presărat cu surprize muzical – artistice și culturale, printre care amintim programul susținut de figuri emblematice și consacrate ale Cenaclului FLACĂRA, cu aportul lui Andrei Păunescu, fiului marelui poet Adrian Păunescu.

Ca în fiecare an în care a organizat acest eveniment, Primarul Daniel Florea a ținut să le mulțumească pentru faptul că au decis să împărtășească bucuria acestui moment împreună, răsplătindu-le fidelitatea cu plachete aniversare, cocarde și flori.

„Este extraordinar faptul că ați reușit ca în 50 de ani de căsătorie să ajungeți să realizați o serie de lucruri minunate împreună și că ați rămas la fel de uniți ca la început. Vă mulțumesc că ați răspuns invitației noastre și că ne sunteți astăzi alături, împărtășindu-ne din experiența dumneavoastră de a trăi bucuriile și trăinicia unei frumoase vieți în doi!”, a declarar Daniel Florea. 

 

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Daniel Forea nunta de aur Sectorul 5 sectorul 5
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H