Seculici demisionează de la şefia PDL Arad. Finul lui Băsescu, favorit pentru a-i lua locul

Gheorghe Seculici, care conduce de 15 ani filiala judeţeană Arad a PDL, a declarat, marţi, că în următoarele zile îşi va anunţa demisia din funcţie, iar surse oficiale spun că ginerele acestuia, primarul Gheorghe Falcă, ar urma să îşi anunţe candidatura pentru şefia organizaţiei.

RomaniaTV.net
21 mai 2013, 13:21
Seculici demisionează de la şefia PDL Arad. Finul lui Băsescu, favorit pentru a-i lua locul

Lider judeţean al democrat-liberalilor din Arad de 15 ani, Gheorghe Seculici a confirmat, marţi, informaţiile apărute pe surse potrivit cărora în următoarele zile îşi va anunţa retragerea, lăsând loc unei competiţii în filială pentru ocuparea funcţiei de preşedinte.

„Voi face anunţul oficial peste câteva zile”, a spus Seculici, referindu-se la demisia de la conducerea PDL Arad, după ce, luni, a fost ales preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Surse din partid apropiate primarului Gheorghe Falcă au declarat, marţi, că acesta ar urma să candideze pentru conducerea organizaţiei judeţene, având susţinerea mai ales a liderilor din municipiu, între care fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru.

Pistru a declarat că îl va susţine pe Falcă, dacă va candida, considerându-l cel mai potrivit pentru a-l înlocui pe Seculici.

De conducerea filialei judeţene ar mai fi interesaţi, potrivit surselor citate, Nicolae Ioţcu, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, şi Traian Igaş, senator PDL şi fost ministru al Administraţiei şi Internelor.