Şedinţă CSM: Procurorul Negulescu, dat afară de la Parchetul Câmpina. Procurorul Marius Iacob rămâne procuror DNA

Publicat: Joi, 18 Aprilie 2019 10:23 // Actualizat: Luni, 22 Aprilie 2019 15:18 // Sursa: romaniatv.net

Secţia pentru procurori a CSM a luat act joi, în şedinţă, de eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul Câmpina a rocurorului Mircea Negulescu, exclus din magistratură. De asemenea, a fost aprobată cererea procurorului Marius Iacob de a rămâne procuror DNA, după ce a renunţat la funcţia de adjunct al şefului DNA.

UPDATE Secţia pentru procurori a CSM a decis eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul Câmpina a lui Mircea Negulescu.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţia de procuror, ca urmare a aplicării sancţiunii disciplinare constând în excluderea din magistratură, a domnului NEGULESCU MIRCEA, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina (în prezent suspendat din funcţie)", a decis Secţiapentru procurori CSM.

De asemenea, procurorul Marius Iacob, fost adjunct al şefului DNA, va rămâne procuror în cadruldirecţiei anticorupţie.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central Anticorupţie a domnului procuror IACOB MARIUS CONSTANTIN, de la data publicării în Monitorul Oficial al României al Decretului Preşedintelui României de eliberare din funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie."

______

Procurorul Mircea Negulescu a fost exclus definitiv din magistratură, urmând să fie dat afară şi de la Parchetul Câmpina, unde ajunsese după înlăturarea de la DNA Ploieşti.

Procurorul Marius Iacob, fost adjunct al Laurei Kovesi la conducerea DNA, a cerut să rămână procuror în cadrul Direcţiei Anticorupţie. 

Secţia pentru procurori CSM, ordine de zi

- Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului NEGULESCU MIRCEA, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina ( în prezent suspendat din funcţie) ca urmare a excluderii din magistratură.

- Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr.5804/2019; 7402/2019 privind solicitarea domnului procuror IACOB MARIUS CONSTANTIN de continuare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie la încetarea mandatului de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 2.Nota privind cererea formulată de doamna HOBINCU - ACSINTE VIOLETA, prim procuror

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Marius Iacob mircea negulescu mircea negulescu excludere magistratura sedinta CSM
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 apr 14:01
Răspunde | Votează email 0 email
GABU MARIA LORENA,nicht Wierderholung
Ii rog sa nu ma omoare din grup si sa puna wiederholung in locul meu,ca sunt om si scriu poezii.Va rog frumos.Am fost profesoara ,nu in Senat si nici Presedinte.
Wenn wir Gute Taten tun

Wenn wir Gute Taten tun
Dann wir gut singen
Dann wir gute Tänze machen
Wenn wir Gute Taten tun, bringen wir Freude
Wenn wir gute Werke machen, bauen wir
Wo immer wir das Gute fördern, lieben wir das Leben
As dori sa spun pentru grupul care a zis ca sunt raza,O,Wiederholung si vor sa puna lucruri in locul meu ca repet,ca m-a facut Dumnezeu un om sanatos si ca nu ma pot inlocui si ca sunt Dichterin ,poeta si scriitoare.
18 apr 13:49
Răspunde | Votează email 0 email
Un poet,un om
Am scris opoezie:
Warum es ist kühl?

Warum ist es im Sommer manchmal kühl?
es ist kühl, wenn es vielfalt gibt
Es ist kühl, wenn es nicht das Leben brennt
es ist kühl, wenn das Leben schön ist
es ist kühl, wenn wir in Sicherkeit sind
es ist kühl nach ein bisschen Sonne.
Uita-te in oglinda si lasa oamenii sa mearga pe strada ca nu i-ai facut tu.Ti-au zburat mintile de la faptele facute.
18 apr 13:41
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Acuma ma suna sa abereze iar ca wiederholung läuft.Nu-s wiederholung,ca nu am innebunit.Sunt un om muncitor si amarat care scrie poezii.
18 apr 13:17
Răspunde | Votează email 0 email
GABU MARIA LORENA
Draga doamna care le aratati in strada germanilor ca ar fi poza dvs.pe Checkprofis 24 ,e poza mea acolo,nu -mi mai furati identitatea ca si totul de altfel, le aratati degeaba haina in strada si ca aveti capul precum prelungirea de la haina .Sunt eu,nu mai furati.
18 apr 12:38
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Sunt un om amarat si pacatos dar cu distrugerea cu picatura chinezeasca nu ma inteleg deloc. S-au ars case,oameni ,nu numai catedrala Notre-Dame, prin distrugere de valori,de viitor,de efort creator ,prin parazitarea vietii din care face parte si cultura.
18 apr 12:35
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Repetitia pozitiva e folosita in poezii si intareste mesajul pe care autorul vrea sa-l transmita.Acesta mai sugereaza tensiune,emotie si atmosfera.
18 apr 12:21
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Nu stiu de ce o tot ard astia cu serialul Anna und die Liebe pe Sixx ca actiunea fictiva e pozitiva.
1
EUR
4.8074
RON
27 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H