Şedinţă CSM: Procurorul Negulescu, dat afară de la Parchetul Câmpina. Procurorul Marius Iacob rămâne procuror DNA

Secţia pentru procurori a CSM a luat act joi, în şedinţă, de eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul Câmpina a rocurorului Mircea Negulescu, exclus din magistratură. De asemenea, a fost aprobată cererea procurorului Marius Iacob de a rămâne procuror DNA, după ce a renunţat la funcţia de adjunct al şefului DNA.

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 07:23
Şedinţă CSM: Procurorul Negulescu, dat afară de la Parchetul Câmpina. Procurorul Marius Iacob rămâne procuror DNA

UPDATE Secţia pentru procurori a CSM a decis eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul Câmpina a lui Mircea Negulescu.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţia de procuror, ca urmare a aplicării sancţiunii disciplinare constând în excluderea din magistratură, a domnului NEGULESCU MIRCEA, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina (în prezent suspendat din funcţie)”, a decis Secţiapentru procurori CSM.

De asemenea, procurorul Marius Iacob, fost adjunct al şefului DNA, va rămâne procuror în cadruldirecţiei anticorupţie.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie – nivel central Anticorupţie a domnului procuror IACOB MARIUS CONSTANTIN, de la data publicării în Monitorul Oficial al României al Decretului Preşedintelui României de eliberare din funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.”

______

Procurorul Mircea Negulescu a fost exclus definitiv din magistratură, urmând să fie dat afară şi de la Parchetul Câmpina, unde ajunsese după înlăturarea de la DNA Ploieşti.

Procurorul Marius Iacob, fost adjunct al Laurei Kovesi la conducerea DNA, a cerut să rămână procuror în cadrul Direcţiei Anticorupţie. 

Secţia pentru procurori CSM, ordine de zi

– Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului NEGULESCU MIRCEA, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina ( în prezent suspendat din funcţie) ca urmare a excluderii din magistratură.

– Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr.5804/2019; 7402/2019 privind solicitarea domnului procuror IACOB MARIUS CONSTANTIN de continuare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie la încetarea mandatului de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 2.Nota privind cererea formulată de doamna HOBINCU – ACSINTE VIOLETA, prim procuror


loading...
Partenerii noștri