Şedinţă solemnă pentru marcarea aderării la NATO, în Parlament

Parlamentul va avea marţi o şedinţă comună, solemnă, prin care va fi marcată împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO. La şedinţă sunt aşteptaţi preşedintele Băsescu şi premierul Ponta.

RomaniaTV.net
31 mart. 2014, 12:54
Şedinţă solemnă pentru marcarea aderării la NATO, în Parlament

Parlamentul va avea marţi o şedinţă comună, solemnă, prin care va fi marcată împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO, şedinţă la care vor participa premierul şi preşedintele.

„Marţi, la ora 13,30, avem sesiunea solemnă a Camerelor parlamentare. S-a stabilit că la sesiune solemnă să ţină un scurt discurs la început preşedintele Senatului, apoi Gabriel Vlase prezintă declaraţia Parlamentului, va fi câte un vorbitor de fiecare grup, maximum 5 minute, după care vorbeşte premierul şi în final preşedintele Românei”, a declarat luni secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici la finalul şedinţei Biroului permanent al Camerei, citat de Agerpres.

El a adăugat că, după şedinţa solemnă, care se va încheia în jurul orei 14,20, va începe şedinţa de plen comun a Parlamentului, în care în principal se va discuta despre Autoritatea de Supraveghere Financiară şi Televiziunea Română.