Sediul PDL Galaţi a fost spart a treia oară

Un hoţ a pătruns sîmbătă seara în sediul organizaţiei judeţene Galaţi a PDL de unde a plecat cu două televizoare şi un monitor de computer. Deputatul Mircea Toader suspectează că este acelaşi individ care a mai furat de două ori din sediu, un vecin care atunci când se îmbată devine mai lung de mână.

RomaniaTV.net
28 oct. 2012, 08:49
Sediul PDL Galaţi a fost spart a treia oară

„E a treia oară când se sparge sediul. Cred că e acelaşi individ. Până acum mai lua câte un televizor, o plasmă. Acum le-a luat pe toate, a spart automatul de cafea şi a luat mărunţişul, a spart uşa garajului”, a declarat Toader la România TV.

Toader a spus că deşi hoţul a fost indentificat la furturile precedente, poliţiştii l-au lăsat liber. „Hoţul e prins, dar tot îl lasă. Probabil fiind foarte mărunte furturile, nu i-a interesat”, a constat pedelistul care a respins însă ideea instalării unor camere video din motive oarecum vagi. „Dacă punem camere de supraveghere, înseamnă că am ajuns departe”, a filosofat Toader.

Acesta nu se teme că ar fi vreo lovitură din partea adversarilor politici. „Cred că e un simplu furt, unul clasic, să spun aşa. N-avea ce să ia politic important, strategiile le-avem în minte”, a declarat Toader.