Şef al Serviciului de Securitate din Ucraina, găsit mort în casă de soţie

Oleksandr Nakonechny, şeful Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Kirovograd a fost găsit mort în casă. Potrivit primelor informaţii, acesta s-ar fi sinucis.

21 aug. 2022, 17:22
Şef al Serviciului de Securitate din Ucraina, găsit mort în casă de soţie

Şef al Serviciului de Securitate din Ucraina, găsit mort în casă. Cea care l-a găsit fără suflare pe Oleksandr Nakonechny a fost chiar soţia sa.

Şef al Serviciului de Securitate al Ucrainei, găsit mort în casă. Acesta s-ar fi sinucis

Citeşte şi Fiica lui Alexander Dugin, „Rasputinul lui Putin”, a murit într-un atac cu maşină-capcană care îl viza pe ghidul spiritual al liderului de la Kremlin VIDEO

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară. Andrey Lavrus, deputat al consiliului raional Kropyvnytsky din partea partidului Solidaritatea Europeană, a anunţat că cel mai probabil  Oleksandr Nakonechny s-a sinucis.

„Potrivit rapoartelor mass-media, șeful departamentului SBU din regiunea Kirovograd, Alexander Nakonechny, s-a sinucis. Surse din cadrul forțelor de ordine au confirmat informația și au oferit detalii”, a scris Andrey Lavrus pe Telegram, duminică dimineața.

Agenția de știri Interfax-Ucraina notează că departamentul principal al Serviciului de Securitate al Ucrainei și Biroul de Stat de Investigații au confirmat informația despre moartea șefului SBU Nakonechny.

„SBU și DBR studiază toate circumstanțele morții șefului serviciului de securitate din regiunea Kirovograd”, au declarat reprezentanţii serviciului de presă al BM.

Se pare că Oleksandr Nakonechny s-ar fi împuşcat în cap, cu un pistol. Acesta a ocupat funcția de șef al SBU în regiunea Kirovograd de la începutul anului 2021.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.

Reamintim că mulţi oficiali de rang înalt din cadrul SBU au fost destituiţi în ultimele luni.

Citeşte şi Zelenski, dezvăluire şocantă Washington Post: CIA l-a informat de invazia Rusiei, dar a decis să ţină totul secret