Şef de la Poliţia Rutieră, prins cu permis auto FALS

Publicat: Miercuri, 02 Aprilie 2014 11:13 // Actualizat: Miercuri, 02 Aprilie 2014 18:32 // Sursa: romaniatv.net

Un ofiţer din Direcţia Rutieră a fost prins cu permis fals. Ofiţerul, fost purtător de cuvânt al Direcţiei de Poliţie Rutieră şi preot, este cercetat disciplinar de către superiorii din IGPR pentru conducere fără permis auto. Mai mult a fost şi şofer al mitropolitului de Cluj, Andrei Andreicuţ. Grav este şi faptul că poliţistul conducea şi maşină de serviciu.


Un ofiţer al Direcţiei Rutiere este verificat de superiori după ce s-a constatat că permisul lui nu apare în baza de date a Poliţiei. Permisul fals al lui Augustin Căpâlnaş a fost descoperit la un control în urma căruia poliţistul ar fi trebuit să ajungă să însoţească demnitari în coloanele oficiale. 

Potrivit România TV, în prezent se fac verificări pentru a se stabili motivul pentru care permisul nu apare în baza de date.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
permis fals poliţie rutieră sef politie rutieră
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 apr 14:55
Răspunde | Votează email 0 email
southernblonde
cinste si onoare hardeleneasca
02 apr 13:49
...de Poliţie Rutieră şi preot, este cercetat disciplinar de către superiorii din IGPR pentru conducere fără permis auto. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Şef de la Poliţie Rutieră, prins cu permis auto FALS la ...
02 apr 12:09
...de către superiorii din IGPR pentru conducere fără permis auto. Grav este şi faptul că poliţistul conducea şi maşină de serviciu. foto Un angajat al Direcţiei Rutiere este verificat de superiori după ce s-a constatat că permisul unui ofiţer nu apare în baza de date...
02 apr 11:16
Răspunde | Votează email 0 email
Maximus
La parnaie cu el! Cum adica cercetat disciplinar? Pai daca pe mine ma prinde politia cu permis fals ma cerceteaza disciplinar? PARNAIEEE!!!
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H