Şef de post mort de coronavirus. Colegii i-au cinstit memoria cu sirene şi girofaruri

Şef de post mort de coronavirus. Şeful Postului de Poliţie din comuna mehedinţeană Şimian, Nichi Gherghe, infectat cu noul coronavirus la începutul lunii noiembrie, a murit în secţia ATI a Spitalului Municipal din Drobeta-Turnu Severin. Acesta avea 53 de ani.

20 nov. 2020, 21:28

Şef de post mort de coronavirus. Anunţul decesului a fost făcut pe pagina de Facebook a Corpului Naţional al Poliţiştilor, pe cea a Primăriei, dar şi pe cea a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, care i-a adus un ultim omagiu şi a evidenţiat vulnerabilitatea oamenilor în faţa acestui virus.

Astăzi 20.11.2020 ne-am luat adio de la colegul nostru Nichi Gherghe, şeful Postului de Poliţie Şimian din IPJ Mehedinţi. Doliul a pătruns din nou în sufletele noastre şi ochii ni s-au umplut de lacrimi pentru colegul nostru care a pierdut lupta cu SARS-CoV-2 în data de 20.11 în Secţia ATI a Spitalului Municipal din Drobeta-Turnu Severin, unde se afla internat din data de 02.11. Condoleanţe familiei îndurerate!„, este mesajul postat pe pagina de socializare a Corpului Naţional al Poliţiştilor.

Şef de post mort de coronavirus. Preşedintele CJ Mehedinţi deplânge dispariţia „nefirească” a poliţistului

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a transmis un mesaj prin care deplânge dispariţia „nefirească” a poliţistului.

O pierdere nefirească a marcat astăzi Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Judeţului Mehedinţi şi întreg judeţul. Vestea că şeful Poliţiei Şimian, Nichi Gherghe, a pierdut lupta pentru viaţă la vârsta de 53 de ani ne arată cât de vulnerabili suntem în faţa virusului! Cei care l-am cunoscut ştim că era un om puternic, care şi-a pus cariera în slujba mehedinţenilor şi a îndeplinit misiunea de poliţist cu demnitate şi succes! Transmit condoleanţe familiei, apropiaţilor şi colegilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Mehedinţi! Sincere regrete!„, este mesajul preşedintelui CJ Mehedinţi.

Citeste si Situaţie revoltătoare în Bucureşti. S-a aruncat pe trecerea de pietoni în faţa unui conducător care dădea examenul auto. Motivul este de-a dreptul revoltător

Şi pe pagina de Facebook a Primăriei Şimian este anunţat decesul şefului Postului de Poliţie din comună.

Primarul Constantin Truşcă împreună cu întreg colectivul Primăriei Şimian se simt profund îndureraţi de trecerea în eternitate a şefului de post Gherghe Nichi. Gândurile şi rugăciunile ne sunt alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem cele mai sincere condoleanţe„, transmit reprezentanţii Primăriei.

În semn de omagiu, colegii poliţistului au pornit sirenele şi girofarurile în faţa sediului IJP Mehedinţi.