Şef de post reţinut pentru că ar fi omorât un om chiar în secţia de poliţie

Caz şocant în judeţul Timiş. Un şef de post a fost reţinut fiind acuzat că a omorât un om chiar în secţia de poliţie. Victima este un bărbat care fusese săltat pentru că făcea scandal.

10 dec. 2015, 07:59
Şef de post reţinut pentru că ar fi omorât un om chiar în secţia de poliţie

Șeful Poliției din Gătaia, Daniel Disagă, a fost reținut miercuri în baza unei ordonanțe. Acesta este acuzat că ar fi ucis un bărbat chiar în sediul poliției, în biroul de Investigații Criminale.

În 2014, un bărbat în stare de ebrietate a fost dus în sediul Poliției din Gătaia. Între el și Daniel Disagă se pare că ar fi izbucnit un conflict spontan, iar omul legii l-a lovit pe bărbat cu pumnul în bărbie. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de mobilier, dar și de podea. A suferit o hemoragie cerebrală și a murit la scurt timp după aceea.

Potrivit tion.ro, în tot acest timp, procurorii au strâns probe împotriva ofițerului de poliție. Procurorii de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Timiș au decis să îl rețină miercuri pe omul legii și să îl acuze, la mai bine de un an de la incident, de lovituri cauzatoare de moarte.

Citeşte şi: Şef de poliţie, sub control judiciar pentru trafic de influenţă

În 2014, poliţiştii au declarat că omului i s-ar fi făcut rău în sediul poliției. Bărbatul a fost dus la spital, unde a murit în urma hemoragiei cerebrale. Victima, spun surse din cadrul anchetei, ar fi ajuns la sediul Poliției din Gătaia după ce a făcut scandal într-un mijloc de transport în comun.