Şef prădat de angajată. O femeie a furat 8.000 de euro din încasări şi a dispărut

O femeie din Orăştie a furat 8.000 de euro de la casa de schimb valutar unde lucra. Femeia este de negăsit, iar autorităţile au dat-o în urmărire internaţională.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 07:07
Şef prădat de angajată. O femeie a furat 8.000 de euro din încasări şi a dispărut

Angajata unei case de schimb valutar este dată în urmărire internaţională după ce a fugit cu încasări în valoare de 8.000 de euro. Din primele date ale poliţiştilor, femeia a reuşit să fure aceşti bani în timp, iar totul a fost descoperit de patronul casei de schimb valutar la începutul lunii februarie.

Bărbatul a făcut controale la toate punctele de lucru pe care le are în judeţ. La cel din Oraştie a descoperit că lipsesc 1.000 de euro. Câteva zile mai târziu când a făcut un inventar şi-a dat seama că suma care îi lipsea era de aproape 8.000 de euro.

Patronul şi-a întrebat angajată de ce lipsesc acei bani iar femeia i-a răspuns că a avut nevoie de bani pentru a plăti nişte datorii mai vechi. Bărbatul s-a dus la poliţie pentru a depune plângere împotriva angajatei sale. În acest timp femeia s-a făcut nevăzută.

Ea este cercetată pentru delapidare, iar poliţiştii mai spun că în Orăştie mai sunt şi alte persoane înşelate de femeie, oameni care i-au dat bani împrumut şi care nu i-au mai primit înapoi.

Apropiaţii spun că femeia s-a mutat cu familia în Suedia.