Şefa de la Drumuri va fi schimbată din funcţie pentru gestionarea dezastruoasă a deszăpezirii

Potrivit România TV, şefa CNADNR, Daniela Drăghia, ar urma să fie demisă, marţi, în şedinţa de Guvern. Două motive ar sta la baza acestei decizii: unul ar fi gestionarea dezastruoasă a deszăpezirii şi al doilea ar fi modul cum au fost modernizate şi întreţinute şoselele din România.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 07:30
Şefa de la Drumuri va fi schimbată din funcţie pentru gestionarea dezastruoasă a deszăpezirii

Premierul ar urma să-i ceară, în şedinţa de Guvern, ministrului Transporturilor, Alexandru Nazare, să o înlocuiască pe şefa de la Drumuri şi din cauza unor licitaţii atribuite într-un mod nu foarte clar.

De asemenea, premierul este nemulţumit că deszăpezirea s-a făcut foarte prost, zeci de drumuri fiind blocate zile întregi, în condiţiile în care s-au plătit sute de mii de euro firmelor specializate.

Mai mult decât atât, potrivit România TV, Daniela Drăghia a fost cercetată de DNA pentru modul în care au fost atribuite o serie de licitaţii pentru întreţinerea şi modernizarea drumurilor.

Daniela Drăghia fusese numită în funcţie în martie 2011. În luna septembrie, Agenţia Naţională de Integritate s-a autosesizat în urma dezvăluirilor din presă, referitoare la legăturile pe care Daniela Drăghia le are cu două firme de drumuri care aparţin partenerului ei de viaţă.

Potrivit declaraţiei de avere, în 2009, Drăghia a încasat salarii în valoare de 40.000 de lei de la una dintre aceste firme .