Şefa SGG, în biroul lui Boc. Premierul a ţipat de se auzea prin uşă

Premierul Emil Boc a convocat-o în biroul său pe Daniela Andreescu, secretar general al Guvernului, pentru o discuţie privind spaţiile RA-APPS atribuite de aceasta membrilor familiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

RomaniaTV.net
25 nov. 2011, 14:49
Şefa SGG, în biroul lui Boc. Premierul a ţipat de se auzea prin uşă

Guvernul a fost informat oficial de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) că există premise pentru încălcarea legislaţiei privind conflictul de interese de către şeful SGG, Daniela Andreescu, prin spaţiul RA-APPS atribuit soţului acesteia, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Ca urmare a acestei informări, premierul Boc a băgat-o în şedinţă pe şefa SGG, Daniela Andreescu.

„Discuţiile sunt tensionate, iar premierul ţipă de se aude prin uşă”, au afirmat sursele.

Potrivit MEDIAFAX, mai mulţi lideri din PDL i-au solicitat premierului Emil Boc să aibă o discuţie cu secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, privind spaţiile atribuite de aceasta membrilor familiei şi să o demită din funcţie în cazul în care şeful SGG nu prezintă explicaţii suplimentare „mulţumitoare”.

Liderii partidului i-au transmis premierului că explicaţiile de până în prezent ale Danielei Andreescu nu sunt mulţumitoare şi i-au cerut să discute cu aceasta şi să o demită în cazul în care aceasta nu poate prezenta alte argumente în apărarea sa„, au spus sursele.