Şefii CSA Steaua scad preţul, pentru Gigi Becali: Nu vrem 10% pentru siglă şi palmares

Steaua lui Gigi Becali nu-şi găseşte identitatea, după ce a pierdut sigla şi palmaresul, în urma procesului cu MApN. După decizia ÎCCJ, Cupa Campionilor şi Supercupa Europei, cele mai preţioase trofee din vitrina clubului revin Clubului Sportiv al Armatei, al cărui comandant, George Boroi, a explicat cât îl costă pe Gigi Becali să le recupereze.

23 feb. 2015, 10:45
Şefii CSA Steaua scad preţul, pentru Gigi Becali: Nu vrem 10% pentru siglă şi palmares

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis săptămâna trecută motivarea deciziei în procesul în care clubul de fotbal Steaua a pierdut în detrimentul Armatei dreptul de a folosi sigla sub care s-a consacrat. De asemenea, Steaua lui Gigi Becali a pierdut şi palmaresul, iar juristul MApN, Florin Tălpan, afirmat că, dacă vrea sigla şi palmaresul, atunci clubul trebuie să vireze în conturile Armatei 10% din veniturile încasate în decursul unui an.

Citeşte şi Dumitru Dragomir: „Gigi Becali A FURAT Steaua! Eu l-am ajutat să o fure, fac AUTODENUNŢ!” VIDEO

În schimb, şefii grupării patronate de Gigi Becali au considerat exagerată această sumă, afirmând în mai multe rânduri că nu o vor plăti. George Boroi, comandantul CSA Steaua, a lămurit lucrurile într-o declaraţie pentru ziarulring.ro, dezminţind cele spuse de colegul său, Florin Tălpan.

Nu-i adevărat că Armata vrea 10% pentru palmaresul şi sigla echipei de fotbal. A fost un pic de exces de zel din partea colegului meu. Într-adevăr, noi folosim acest procent în relaţiile cu firmele comerciale care utilizează marca Steaua. Mai multe veţi afla pe parcurs, acum atât vă pot spune„, a declarat, pentru ziarulring.ro, George Boroi, comandantul CSA.