Şefii unei puternice REŢELE DE PROXENEŢI care foloseau prostituate românce, arestaţi la Toulouse

Şase presupuşi şefi ai unei reţele de proxeneţi care au forţat un grup de 15 tinere din România să lucreze pe străzile oraşului Toulouse (sud-vestul Franţei), au fost încarceraţi vineri, a informat o sursă din cadrul poliţiei.

RomaniaTV.net
13 dec. 2013, 20:38
Şefii unei puternice REŢELE DE PROXENEŢI care foloseau prostituate românce, arestaţi la Toulouse

Această reţea era o filială a unei puternice organizaţii criminale cu sediul în România care şi-a extins activitatea în mai multe ţări europene, printre care Italia, Spania, Portugalia şi Marea Britanie, a precizat sursa amintită, informează Agerpres.

La începutul săptămânii, patru bărbaţi şi două femei au fost reţinuţi în două razii efectuate într-o tabără de romi situată la nord de Toulouse şi au fost încarceraţi, potrivit aceleiaşi surse.

Alte şase persoane, prezentate de un anchetator ca fiind „executanţi”, au fost, de asemenea, reţinute la Toulouse pentru o perioadă de timp.

Conform declaraţiilor unui magistrat, ancheta a permis să se stabilească rolul precis al suspecţilor, de la capul reţelei la cei care asigurau logistica, transportau prostituatele la locul activităţii lor sau al celor implicaţi în tranzitul spre România al sumelor de bani strânse de proxeneţi.