Șeful ANAF își tine banii economisiți în casă, “la sertar”?! De ce nu are încredere în bănci? “În fiecare an am pus undeva la vreo 20-25 de mii de lei!”

Șeful ANAF, fostul parlamentar Lucian Heiuș, a dezvăluit că are în casă zeci de mii de lei cash pe care i-a strâns de-a lungul anilor.

17 iul. 2022, 10:17
Șeful ANAF își tine banii economisiți în casă, “la sertar”?! De ce nu are încredere în bănci? “În fiecare an am pus undeva la vreo 20-25 de mii de lei!”

După afirmațiile făcute, acum toată lumea se întreabă de ce nu are șeful ANAF încredere în bănci și alege această variantă considerată de mulți ca fiind învechită.

Lucian Heiuș a explicat că, fiind parlamentar și știind că urmează o nouă campanie electorală, a început să pună „la saltea” bani cu care să își finanțeze campania, urmând ca sumele să fie recuperate de la stat.

„Eu am fost parlamentar 4 ani de zile, ca și mulți alți colegi, și știam că după 4 ani vei participa din nou la o competiție elecorală și trebuie să ai o sumă de bani pe care trebuie să ți-o pregătești și să ți-o pui la momentul respectiv și care ți se va da înapoi. Bineînțeles în acești 4 ani am pus niște bani deoparte an de an, cum spunem noi în Ardeal – am pus niște bani la sertar ca să îi ai pregătiți pentru ultimul an în care vei participa la această campanie electorală.

Sumele le-am ținut cash acasă. În fiecare an am pus undeva în jur la vreo 20-25 de mii de lei.., undeva la 5-6 mii de euro, pe care i-am strâns în decursul anilor, știind că în ultimul an vei participa la o campani electorală”, a declarat Lucian Heiuș pentru Realitatea Plus.

Întrebat dacă a strâns 130 de mii de lei cash acasă, Lucian Heiuș a explicat: „Nu chiar atâta. După 3 ani de zile aveam 60 de mii de lei și în ultimul an am pus diferența”.

Citește și Peste jumătate de milion de români au venituri nedeclarate. ANAF a intensificat controalele

Citește și ANAF pune tunurile pe români. Lucian Heiuş: „Peste 71.000 contribuabili sunt în situaţia de a li se face sesizări penale”